Vi vill tacka er för att ni har valt Law & More. Vi är ett tvärvetenskapligt advokatbyrå och skattekonsult med kontor i Eindhoven och Amsterdam. Vad gör Law & More unikt är att vi kombinerar den personliga känslan av en liten butiksbutik med kunskapen hos ett stort advokatbyrå. Vi har flera kompetensområden. Är du nyfiken på vilka? Ta en titt på vår expertis-sida. 

TACK FÖR KONTAKT LAW & MORE

Så snart som möjligt kommer vi att skicka dig ett svar

NÄR DU VÄLJER LAW & MORE

DU VÄLLER FÖR RESULTAT KÖRD LAGFIRM

Law & More är ett dynamiskt multidisciplinärt holländskt advokatbyrå och skatterådgivning som specialiserat sig på holländska företags-, handels- och skatterätt och är baserat i Eindhoven och Amsterdam.

Med sin företags- och skattebakgrund Law & More kombinerar kunskaperna hos ett stort företags- och skatterådgivningsföretag med uppmärksamhet på detaljer och kundanpassad service som du kan förvänta dig av ett butiksföretag. Vi är verkligen internationella när det gäller omfattningen och arten av våra tjänster och vi arbetar för en rad sofistikerade holländska och internationella kunder, från företag och institutioner till individer.

Law & More har till sitt förfogande ett dedicerat team av flerspråkiga advokater och skatterådgivare med djup kunskap inom områdena nederländsk avtalsrätt, nederländsk bolagsrätt, holländsk skattelagstiftning, holländsk arbetsrätt och internationell fastighetsrätt. Företaget är också specialiserat på skatteeffektiv strukturering av tillgångar och aktiviteter, nederländsk energilag, holländsk finansiell lag och fastighetstransaktioner.

Tom Meevis

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Yara Knoops-foto 500-567

Yara Knoops

Jurist

FÖRSÖKARE OCH SKATTRÅDGIVARE

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.