BEHÖVER BARNSTRÖDSADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Bra och snabb kommunikation

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Barnbidrag

Har du och din ex-partner tillsammans barn? Då är barnstöd en viktig del av de finansiella avtal som måste göras under skilsmässa. Underhåll för barn är det belopp som den icke-ammande föräldern bidrar till vård och uppväxt av barnen.

Snabbmeny

Barnstödnivå

I samråd kan du och din ex-partner komma överens om mängden underhåll för barn. Dessa avtal kommer att fastställas i en föräldraplan. Om du inte kan komma överens, kommer en av våra advokater gärna att hjälpa dig. Vi kan hjälpa till med förhandlingsprocessen, bestämma beloppet för underhåll av barn för dig och utarbeta en föräldraplan. Vi hanterar bestämningen av barnstödet genom att göra en underhållsberäkning.

Domaren kommer inte bara att titta på den ekonomiska situationen för stödmottagaren, utan också på den ekonomiska situationen för barnbidragsbetalaren. På grundval av båda situationerna kommer domstolen sedan att fastställa mängden underhåll för barn.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Behöver du en skilsmässadvokat?

Barnbidrag

Varje företag är unikt. Det är därför du får juridisk rådgivning som är direkt relevant för din verksamhet.

Vi har ett personligt bemötande och vi arbetar tillsammans med dig mot en lämplig lösning.

Vi sätter oss ner med dig för att utforma en strategi.

Bor separat

Bor separat

Våra företagsjurister kan bedöma avtal och ge råd om dem.

Är du på väg att skiljas?

Om så är fallet kommer det utan tvekan att finnas många problem för dig. Från att ordna underhåll för makar och barn till icke-ekonomiska frågor som att skapa en vårdnadsplan, skilsmässa kan ha en betydande inverkan både känslomässigt och juridiskt.

För att förbereda dig har vi sammanställt information om frågor som rör en skilsmässa i vår nya vitbok. Ladda ner filen nedan gratis och få insikter som hjälper dig att navigera smidigt i skilsmässaprocessen.

"Law & More advokater
är delaktiga och kan känna empati
med kundens problem”

Beräkning av barnstöd

En underhållsberäkning är en ganska komplex beräkning eftersom många faktorer måste beaktas. Law & More kommer gärna att utföra underhållsberäkningen för dig.

Fastställa behovet
Först och främst måste barnens behov bestämmas. Det är baserat på inkomsterna som de var precis före skilsmässan. Om det finns speciella kostnader, till exempel en internationell skola eller barnomsorg, kan kostnaderna ökas därefter.

Fastställande av finansiell kapacitet
När barnens behov har fastställts görs en beräkning av bärförmågan för båda parter. Denna beräkning avgör om den underhållsskyldiga har tillräcklig ekonomisk kapacitet för att kunna betala underhåll. För att bestämma den ekonomiska förmågan för den person som måste betala underhållsbidrag måste först hans eller hennes nettoinkomst bestämmas. Barnpensionen är en grundinkomst, med hänsyn till alla inkomstkällor, såsom löner, en förmån och barnets bundna budget.

Vad kunder säger om oss

Våra barnbidragsadvokater är redo att hjälpa dig:

Office Law & More

Vårdrabatt
Den förälder som måste betala underhåll och som också har kontakt med barnen kommer också att ha kostnader för vård av barnen. Detta inkluderar kostnader för shopping, kör fram och tillbaka. I princip ingår en viss procentandel av kostnaderna i beräkningen

Procentandelen beror på antalet besökdagar per vecka. En förälder som i genomsnitt har en dag i veckokostnaden för barnet, får till exempel 15% vårdrabatt och en förälder som tar hand om barnet tre dagar i veckan får 35% vårdrabatt.

Jämförelse av bärkapacitet
Det sista steget för att beräkna barnstödets höjd är att göra en bärande ekvation. I denna ekvation fördelas barnens kostnader mellan dig och din ex-partner i proportion till deras stödmedel. Kapaciteten hos den som har rätt till underhåll jämförs med kapaciteten för den som är skyldig att betala underhåll. Därefter tillämpas eventuell vårdrabatt och justeras vid behov. Omfattningen av stöd är främst avsett för barnstöd. Om det fortfarande finns utrymme efter det, kan domaren också bestämma ett partnertillstånd.

Vill du veta hur din ekonomiska situation ser ut efter din skilsmässa? Vänligen kontakta Law & More och tillsammans kan vi bestämma hur mycket barnstöd du måste betala eller ta emot.

Ändra barnstöd

Barnbidrag

Om det inte är möjligt att ändra underhållet för barn i samråd med din ex-partner, kan vi lämna in en begäran om ändring för dig vid domstolen. Vi kan göra detta om det finns förändrade omständigheter eller om domstolen enligt dig fastställde underhållet i den ursprungliga beställningen på grundval av felaktig eller ofullständig information.

Du kan tänka på följande situationer, till exempel:

  • uppsägning eller arbetslöshet
  • avlägsnande av barnen
  • nytt eller annorlunda arbete
  • gifta om sig, sambo eller ingå registrerat partnerskap
  • ändring av kontaktupplägget

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More