BEHÖVER TRANSPORTADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Bra och snabb kommunikation

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Transportadvokat

Logistikbranschen är dynamisk och alltid rörlig. På grund av globaliseringen av handeln transporteras fler och fler varor många kilometer på olika sätt. Detta kan inkludera transport till sjöss, väg, järnväg och luft. Många parter som kunder, transportörer, speditörer, försäkringsgivare och mottagare är involverade i denna process. När allt kommer omkring mottas och transporteras varor av olika parter.

Även om denna transportprocess ofta inte orsakar några problem för alla dessa parter, kan det ibland fortfarande gå fel. När transporten stannar, en försening görs eller lasten skadas eller förloras under resan kan ansvarsfrågor uppstå mellan parterna. Vem är ansvarig och bör därför kompensera skadan? Och vilka åtgärder kan vidtas om ett parti helt enkelt inte uppfyller sina åtaganden? Svaret på dessa frågor måste först och främst återfinnas på nätet med avtal mellan alla dessa parter.

Förutom avtalen mellan parterna måste internationella förordningar beaktas vid hanteringen av transportlagsfrågor. När allt kommer omkring sker transporten ofta internationellt och passerar därmed olika nationella gränser. Internationella regler spelar därför en viktig roll. De internationella konventionerna som ska tillämpas beror på transportvägen. Till exempel gäller Haag-Visby-reglerna för sjötransporter och Montrealkonventionen gäller lufttransporter. Till exempel är CMR-konventionen viktig i vägtransporter.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam

Företags advokat

”Under introduktionen blev det direkt klart för mig
den där Law & More har en tydlig plan
handling”

Men inte bara nationella gränser passeras av transportlagstiftningen. Olika jurisdiktioner införs också i samband med transportlagstiftningen. Till exempel finns det en klar överlappning mellan transportlag och arbetsrätt, avtalsrätt, företagsrätt och internationell rätt. När allt kommer omkring används till exempel transportören underordnade och order ges till speditörer. I dessa situationer kan också frågor relaterade till transportlag uppstå. Har du att göra med en sådan fråga? Då är också en bred och aktuell kunskap om frågor inom de nämnda lagområdena viktig.

Vad kunder säger om oss

Våra transportjurister står redo att hjälpa dig:

Telefon Law & More

Våra tjänster

Mot bakgrund av ovanstående är logistiksektorn framför allt komplex och flera aspekter måste beaktas. På Law & More vi förstår att logistik innefattar omfattande intressen, både i Nederländerna och Europa, såväl som globalt. Därför anser vi att det är viktigt att vara ett steg före de potentiella problemen genom att upprätta (transport) avtal och allmänna villkor. Det kan till exempel reglera eller utesluta ansvar när det gäller olika transporträttsliga frågor.

Hanterar du lastskador, förfaranden, inkasso eller beslag i samband med transportlagstiftningen? Även då Law & More teamet finns där för dig. Våra advokater är inte bara experter inom transporträtten utan också inom andra relaterade juridiska områden. har du några andra frågor? Vänligen kontakta Law & More.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More