BEHOV AV ARBETSADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Personlig inställning

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Anställningsrätt

Anställningsrätt är ett utökat rättsområde. Rättigheter och skyldigheter regleras i anställningsavtal, anställningsföreskrifter, kollektivavtal, lagstiftning och rättspraxis. Anställningsadvokaterna för Law & More är kvalificerade och bekanta med gällande lagstiftning och rättspraxis.

Snabbmeny

Sysselsättningsrättsliga frågor har ofta långtgående konsekvenser för arbetsgivare och anställda. Det är därför det är viktigt att du får hjälp av en specialiserad och erfaren advokat för anställningsrätt. När allt kommer omkring kan god juridisk rådgivning om anställningsrätt i förväg vara avgörande för framtiden. Tyvärr kan inte konflikter alltid förhindras, till exempel vid uppsägning, omorganisation eller frånvaro på grund av sjukdom. Denna typ av situation är mycket obehaglig och känslomässig och kan skada anställningsförhållandet mellan arbetsgivare och anställd. Om du är orolig av en anställningskonflikt, Law & More hjälper dig gärna att ta rätt steg.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam

Företags advokat

"Law & More advokater är inblandade
och kan känna empati med
kundens problem ”

Juridisk rådgivning

Law & More erbjuder stöd till företag, lagstadgade chefer, arbetsgivare och anställda inom arbetsrättsområdet. Vårt team ger juridisk rådgivning och kommer att processa vid behov.

Exempel på ämnen som vi vill hjälpa dig med:

 • utarbeta och utvärdera privata och kollektiva anställningsavtal;
 • uppsägning av anställningsavtal för arbetsgivare och anställda;
 • bistånd vid anställningstvister
 • upprättande av en personalakt
 • uppsägningsförfaranden
 • frågor om lönekrav
 • underlåtenhet
 • frågor om kollektivavtal
 • semester och lämna
 • sjukdom och återanpassning
 • medbestämmande
 • arbetsgivarnas och arbetstagarnas ansvar.

Vad kunder säger om oss

Våra arbetsjurister står redo att hjälpa dig:

Office Law & More

Arbetsgivare

Som arbetsgivare konfronteras du dagligen med arbetsrättsliga frågor. Du måste upprätta anställningsavtal, konfronteras med dysfunktionella eller sjuka anställda och arbetskonflikter eller ditt företag kan behöva omorganisera på grund av förändrade marknadsvillkor. Vet du exakt vad dina rättigheter och skyldigheter är? Vad du än kommer att stöta på kommer vi gärna att hjälpa dig. När allt kommer omkring är en bra arbetslagsstrategi avgörande för ett friskt företag.

Partners

Som anställd måste du följa arbetsrätten, både begärda och obesökta. Tänk på att acceptera och underteckna ett anställningsavtal, en konkurrensbestämmelse och dina rättigheter och skyldigheter vid sjukdom och uppsägning. Vi hjälper dig gärna med alla anställningsrättsliga frågor du behöver hjälp med.

AnställningsrättAnvändbar, adekvat och genomskinlig

Förutom expertråd, vill du också få snabb juridisk rådgivning. Vi är medvetna om detta och är vana att arbeta snabbt och exakt. Vi ser till att vi är lätta att nå och snabbt kan ge dig praktiska och expertråd. Du kan lita på oss för exakta råd som är kortfattade och tydliga.

Hur vi arbetar är öppet och lösningsorienterat. Vi samtalar med dig för att diskutera ditt ärende, dina önskemål, de rättsliga möjligheterna och den ekonomiska bilden. Vi kommer sedan att fastställa en definitiv strategi i samråd med dig. Varje steg diskuteras med dig, så att du aldrig kommer att möta några överraskningar.

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More