Anställningsrätt är ett utökat rättsområde. Rättigheter och skyldigheter regleras i anställningsavtal, anställningsföreskrifter, kollektivavtal, lagstiftning och rättspraxis. Anställningsadvokaterna för Law & More är kvalificerade och bekanta med gällande lagstiftning och rättspraxis.

FÖR BEHOV AV ANSÄTTNINGSLÄGARE?
Fråga om rättslig hjälp

Arbetsadvokat

Anställningsrätt är ett utökat rättsområde. Rättigheter och skyldigheter regleras i anställningsavtal, anställningsföreskrifter, kollektivavtal, lagstiftning och rättspraxis. Anställningsadvokaterna för Law & More är kvalificerade och bekanta med gällande lagstiftning och rättspraxis.

Snabbmeny

Sysselsättningsrättsliga frågor har ofta långtgående konsekvenser för arbetsgivare och anställda. Det är därför det är viktigt att du får hjälp av en specialiserad och erfaren advokat för anställningsrätt. När allt kommer omkring kan god juridisk rådgivning om anställningsrätt i förväg vara avgörande för framtiden. Tyvärr kan inte konflikter alltid förhindras, till exempel vid uppsägning, omorganisation eller frånvaro på grund av sjukdom. Denna typ av situation är mycket obehaglig och känslomässig och kan skada anställningsförhållandet mellan arbetsgivare och anställd. Om du är orolig av en anställningskonflikt, Law & More hjälper dig gärna att ta rätt steg.

Juridisk rådgivning

Law & More erbjuder stöd till företag, lagstadgade chefer, arbetsgivare och anställda inom arbetsrättsområdet. Vårt team ger juridisk rådgivning och kommer att processa vid behov.

Exempel på ämnen som vi vill hjälpa dig med:

• utarbeta och utvärdera privata och kollektiva anställningsavtal;
• uppsägning av anställningsavtal för arbetsgivare och anställda;
• hjälp vid anställningstvister
• installation av en personalfil
• uppsägningsförfaranden
• frågor angående lönekrav
• utelämnande
• frågor angående kollektivavtal
• semester och lämna
• sjukdom och återintegrering
• medbestämning
• arbetsgivares och arbetstagarnas ansvar.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More advokater
är involverade och
kan empati med
kundens problem ”

Arbetsgivare

Som arbetsgivare konfronteras du dagligen med arbetsrättsliga frågor. Du måste upprätta anställningsavtal, konfronteras med dysfunktionella eller sjuka anställda och arbetskonflikter eller ditt företag kan behöva omorganisera på grund av förändrade marknadsvillkor. Vet du exakt vad dina rättigheter och skyldigheter är? Vad du än kommer att stöta på kommer vi gärna att hjälpa dig. När allt kommer omkring är en bra arbetslagsstrategi avgörande för ett friskt företag.

Partners

Som anställd måste du följa arbetsrätten, både begärda och obesökta. Tänk på att acceptera och underteckna ett anställningsavtal, en konkurrensbestämmelse och dina rättigheter och skyldigheter vid sjukdom och uppsägning. Vi hjälper dig gärna med alla anställningsrättsliga frågor du behöver hjälp med.

Anställningsrätt

Användbar, adekvat och genomskinlig

Förutom expertråd, vill du också få snabb juridisk rådgivning. Vi är medvetna om detta och är vana att arbeta snabbt och exakt. Vi ser till att vi är lätta att nå och snabbt kan ge dig praktiska och expertråd. Du kan lita på oss för exakta råd som är kortfattade och tydliga.

Hur vi arbetar är öppet och lösningsorienterat. Vi samtalar med dig för att diskutera ditt ärende, dina önskemål, de rättsliga möjligheterna och den ekonomiska bilden. Vi kommer sedan att fastställa en definitiv strategi i samråd med dig. Varje steg diskuteras med dig, så att du aldrig kommer att möta några överraskningar.

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.