BEHOV AV FAMILJEFÖRETAGSADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Personlig inställning

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Advokat för familjeföretag

Law & More har en djup kunskap och erfarenhet av att ge råd och hjälpa ägarstyrda företag både i Nederländerna och internationellt. Under åren har vi utvecklat en djup förståelse för vad som driver holländska och internationella familjeföretag och tillhandahåller strategiska juridiska och skatterådgivning för att hjälpa dem att identifiera och uppnå sina mål.

Vi ger råd om frågor om tillgångsskydd och hur man framgångsrikt skyddar verksamheten mot lagliga skatter och finansiella risker, inklusive men inte begränsat till att minska deras påverkan.

Law & More rekommenderar aktivt att välja de mest lämpliga och skatteeffektiva strukturerna för familjeföretagen, vare sig internationellt eller inom Nederländerna, med hjälp av hela tillgängliga nederländska och multijurisdictional företagsalternativ.

Vi är skickliga i att effektivt hantera juridiska tvister och konflikter mellan familjemedlemmar, aktieägare och ledningen, mottagare och förvaltare.

Våra professionella rådgivning om försäljningen av verksamheten samtidigt som exponeringen för nederländska skatteskulder begränsas.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Våra familjeföretagsjurister står redo för dig

bolagsjurist

Varje företag är unikt. Därför får du juridisk rådgivning som är direkt relevant för ditt företag.

Skulle det komma till det kan vi också pröva åt dig. Kontakta oss för villkoren.

Vi sätter oss ner med dig för att utforma en strategi.

Varje företagare måste hantera företagsrätt. Förbered dig väl för detta.

"Law & More advokater
är delaktiga och kan känna empati
med kundens problem”

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vad kunder säger om oss

Våra familjeföretagsjurister står redo att hjälpa dig:

Office Law & More

subventioner

Att bevilja subventioner innebär att du har rätt till ekonomiska resurser från ett administrativt organ för att finansiera vissa aktiviteter. Beviljandet av subventioner har alltid en rättslig grund. Förutom att fastställa regler är subventioner ett instrument som regeringar använder. På detta sätt stimulerar regeringen önskvärt beteende. Subventioner är ofta föremål för villkor. Dessa villkor kan kontrolleras av regeringen för att se om de uppfylls.

Många organisationer är beroende av subventioner. Men i praktiken händer det ofta att subventioner dras tillbaka av regeringen. Du kan tänka på situationen som regeringen skär ner. Rättsligt skydd finns också tillgängligt mot ett beslut om återkallelse. Genom att invända mot återkallandet av ett subvention kan du i vissa fall säkerställa att din rätt till subventionen bibehålls. Är du i tvivel om din subvention lagligen har dragits tillbaka eller har du andra frågor om statliga subventioner? Då är du välkommen att kontakta de administrativa advokaterna hos Law & More. Vi kommer gärna att ge dig råd om dina frågor angående statliga subventioner.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More