Det finns många situationer där straffrätten spelar en roll i våra liv. Det är därför vi ofta stöter på det av misstag. Till exempel kan du tänka på situationen där du hade en drink för många och bestämde dig för att köra. Om du arresteras efter en alkoholkontroll har du problem. I så fall kan du bli böter eller till och med få en stämning.

FÖR BEHOV AV EN KRIMINAL LÄGARE?
KONTAKT LAW & MORE

Kontakta oss

Brottslig advokat

Det finns många situationer där straffrätten spelar en roll i våra liv. Det är därför vi ofta stöter på det av misstag. Till exempel kan du tänka på situationen där du hade en drink för många och bestämde dig för att köra. Om du arresteras efter en alkoholkontroll har du problem. I så fall kan du bli böter eller till och med få en stämning. En annan vanlig situation är att på grund av okunnighet eller slarv, passagerarväskor innehåller förbjudna artiklar som tas från semester, varor eller fonder som anges felaktigt. Oavsett orsak kan konsekvenserna av dessa handlingar vara allvarliga och de straffböter som kan uppgå till 8,200 XNUMX euro.

Snabbmeny

Som företagare eller chef för ett företag kan du också stöta på straffrätt som ett resultat av din affärsposition. Detta kan vara fallet, efter verifiering av behöriga myndigheter, är ditt företag misstänkt för bedrägeri eller ovanliga transaktioner. Dessutom kan deltagande i näringslivet omedvetet leda till en ekonomisk kränkning eller brott mot miljölagstiftningen som kan gälla för ditt företag. Sådana åtgärder kan få allvarliga konsekvenser för ditt företag och leda till mycket höga böter. Känner du dig själv i den här situationen eller behöver du mer information? Tveka inte att kontakta de kriminella advokaterna Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Varför välja Law & More?

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag
från 08:00 till 22:00 och på helgerna från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra advokater lyssnar på ditt fall och kommer upp
med en lämplig handlingsplan

Personlig inställning

Personlig inställning

Vår arbetsmetod säkerställer att 100% av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt bedöms med 9.4

“Det effektiva arbetet
gjorde det överkomligt för min
litet företag. Jag kommer starkt
rekommenderar Law & More
till alla företag i
Nederländerna."

Brottsoffer

Det kan också hända att du konfronteras med straffrätten ur ”offrets” perspektiv. Dessa dagar gör vi fler inköp via internet. Vanligtvis går allt bra och du får vad du beställde. Tyvärr går det ibland fel: du har betalat mycket pengar för vissa saker som en telefon eller bärbar dator, men säljaren har aldrig levererat varorna och har inte för avsikt att göra det. När allt kommer omkring, om du vill informera var dina tillhörigheter finns, finns säljaren ingenstans. I så fall kan du bli utsatt för kriminella bedrägerier.

I situationer där du av misstag stöter på straffrätt är det lämpligt att kontakta en expert advokat på Law & More. Varje händelse inom ramen för straffrätt kan vara drastisk och handlingarna i straffrättsliga förfaranden kan följa varandra snabbt. På Law & More Vi förstår att straffrättsliga handlingar kan ha stor inverkan på ditt liv och det är därför vi fokuserar på att lösa klientens problem snabbt och effektivt. De kriminella advokaterna vid Law & More är glada att erbjuda dig juridiskt stöd inom områdena:

• Trafikkriminell lag;
• Bedrägeri;
• Företags straffrätt;
• Lurendrejeri.

Den expertis som de straffrättsliga advokaterna för Law & More

Trafik

Trafik straffrätt

Anklagas du för att ha kört under påverkan av alkohol eller droger? Be om vår juridisk hjälp.

Bedrägeri

Bedrägeri

Anklagas du för bedrägeri?
Vi kan ge dig råd

Företags straffrätt

Företags straffrätt

Riskerar du företagens straffrättsliga frågor?
Vi kan hjälpa dig

Lurendrejeri

Lurendrejeri

Har du blivit lurad?
Starta ett rättsligt förfarande

Trafik straffrätt

Som förare av ett fordon måste du behålla dig från farligt beteende. Sådant beteende är ofta fallet när det är konsumtion av alkohol i trafiken. Människor kommer regelbundet bakom rattet efter att de drack för mycket. Grips du efter en alkoholkontroll eller får du en påföljd eller stämning? Då är det klokt att förse dig med en expert advokat. När allt kommer omkring är det att köra under påverkan av alkohol bestraffas med svåra påföljder som kan löpa upp till tre månader i fängelse eller en böter på 8,300 XNUMX euro och du kan till och med få en köravstängning. Det är dock möjligt att polisen och de rättsliga myndigheterna överträder reglerna under förhören eller under alkoholkontrollen. Det kan till och med vara så att alkoholtestet inte ger giltigt bevis och det kan lösa sig till upplösning. I vissa fall gäller bötesbeloppet eller körupphängningen inte. Law & More har experter på området straffrättslig lag som gärna ger dig råd eller hjälper dig i förfarandet. Du kan hitta mer information om farligt beteende i trafik och berusad körning på vår trafikwebbplats.

Bedrägeri

När du reser till Nederländerna passerar du tullen. Vid den tiden får du inte bära förbjudna varor. Om så inte är fallet eller om tullmyndigheterna finner förbjudna varor till följd av din okunnighet eller ouppmärksamhet kan en straffrättslig påföljd följa. Ursprungslandet eller din nationalitet har inget inflytande på denna fråga. Den mest troliga och vanliga sanktionen är en böter. Om du har fått böter och inte håller med, kan du invända mot detta hos den nederländska åklagarmyndigheten inom två veckor. Om du betalar böterna omedelbart gör du också en skuldbekräftelse. Det är därför det är viktigt att först konsultera en advokat om din situation. Vårt team av advokater får en expertkunskap och kan ge råd och vägleda dig i alla förfaranden. Behöver du hjälp eller har du andra frågor? Vänligen kontakta Law & More. Du kan hitta mer information om riskerna och konsekvenserna av att ta förbjudna varor i vår blogg: "De holländska tullarna".

Straffrättens bildFöretags straffrätt

Numera konfronteras företag alltmer med straffrätt. Det kan till exempel hända att ditt företag misstänks för att ha lämnat felaktiga skattedeklarationer eller för att ha brutit mot miljöregler. Sådana frågor är komplexa och kan leda till långtgående konsekvenser, både personliga och affärsmässiga. I denna typ av situation är det viktigt att konsultera en advokat snabbt. En expert advokat kommer inte bara att påpeka dina uppgifter, till exempel skyldigheten att lämna information till skattemyndigheterna, utan också se till att de rättigheter som du (som företag) har, såsom rätten att hålla tyst, inte kränks. Har du hand om straffrätt som företag och vill du ha råd eller juridisk hjälp i din situation? Du kan räkna med Law & More. Våra specialister har ett professionellt tillvägagångssätt och vet hur de kan hjälpa dig vidare.

Lurendrejeri

Under vissa omständigheter kan du känna dig lurad, till exempel när du har köpt varor på internet, betalat mycket pengar för det och aldrig fått det, utan lagliga egenskaper hos en kriminell bedrägeri. För att kunna säga att en bedrägeri är kriminell i juridisk mening måste det finnas osanningar eller lögner som säljaren använder för att sälja något. Bedrägeri beskrivs juridiskt som att flytta en annan person att leverera pengar och varor utan avsikt att leverera något i gengäld. Nyfiken vad vi kan göra åt dig? Kontakta våra advokater. Law & Moreadvokater har en personlig inställning och kan bedöma din situation och dina alternativ.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Sedan kontakta oss via telefon +31 (0) 40 369 06 80 av skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Kontakta orange

Law & More B.V.