En multidisciplinär holländsk advokatbyrå

Law & More är en dynamisk multidisciplinär holländsk advokatbyrå och skatterådgivning specialiserad på holländsk företags-, handels- och skatterätt och är baserad i Amsterdam och Eindhoven Science Park – den holländska "Silicon Valley" i Nederländerna.

Med sin nederländska företags- och skattebakgrund, Law & More kombinerar kunskaperna hos ett stort företags- och skatterådgivningsföretag med uppmärksamhet på detaljer och kundanpassad service som du kan förvänta dig av ett butiksföretag. Vi är verkligen internationella när det gäller omfattningen och arten av våra tjänster och vi arbetar för en rad sofistikerade holländska och internationella kunder, från företag och institutioner till individer.

Law & More har till sitt förfogande ett dedicerat team av flerspråkiga advokater och skatterådgivare med djup kunskap inom områdena nederländsk avtalsrätt, nederländsk bolagsrätt, holländsk skattelagstiftning, holländsk arbetsrätt och internationell fastighetsrätt. Företaget är också specialiserat på skatteeffektiv strukturering av tillgångar och aktiviteter, nederländsk energilag, holländsk finansiell lag och fastighetstransaktioner.

Oavsett om du är ett multinationellt företag, ett små och medelstora företag, ett tillväxtföretag eller en privatperson, kommer du att upptäcka att vår strategi förblir densamma: totalt engagemang för att vara tillgänglig och lyhörd för dina behov hela tiden. Vi erbjuder mer än bara teknisk juridisk kompetens - vi levererar sofistikerade, tvärvetenskapliga lösningar med en personlig service och strategi.

Advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam

Företags advokat

Law & More tillhandahåller också juridisk tvistlösning och rättstvister för företag och privatpersoner Den gör välbalanserade bedömningar av möjligheterna och riskerna i förväg för alla rättsliga förfaranden. Det hjälper kunder från de tidiga stadierna fram till slutfasen av det rättsliga förfarandet och baserar sitt arbete på en väl genomtänkt, avancerad strategi. Företaget fungerar också som en intern advokat för olika holländska och internationella företag.

Dessutom har företaget expertis i att genomföra komplexa förhandlings- och medlingsförfaranden i Nederländerna. Sist men inte minst erbjuder vi våra kunder utbildningskurser inom företaget, anpassade efter deras anställdas behov, på olika juridiska ämnen, som är viktiga för det aktuella företaget.

Du är välkommen att titta på vår webbplats där du hittar mer information om Law & More. Om du vill diskutera en specifik juridisk fråga eller om du har en fråga om våra tjänster, tveka inte att komma i kontakt.

Vårt företag är medlem i LCS-nätverket av advokater med bas i Haag, Bryssel och Valencia.

Vad kunder säger om oss

"Law & More håller på och håller den andra sidan under tryck ”

Vår filosofi

Vår tvärvetenskapliga strategi för de nederländska juridiska, advokat- och skatterådgivningstjänsterna är juridiska, kommersiella och praktiska. För det första tränger vi alltid in i kärnan i våra kunders verksamhet och behov. Genom att förutse deras krav kan våra advokater tillhandahålla professionella tjänster på högsta kvalitetsnivå.

Vårt rykte bygger på ett djupgående åtagande att möta och möta de individuella kraven för var och en av våra kunder oavsett om det är multinationella företag, holländska företag, utökande innovativa företag eller privatpersoner. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder på det mest effektiva sättet att uppnå sina mål samtidigt som vi tar hänsyn till den ofta komplexa internationella miljön där de verkar och utvecklar sin verksamhet.

Våra kunder står i centrum för allt vi gör. Law & More är därför fullt ut engagerad i kompetens som en grund som vi permanent utvecklar vår professionella trovärdighet och integritet. Från början har vi åtagit oss att locka begåvade och engagerade advokater och skatterådgivare som levererar de bästa resultaten för våra kunder, vars tillfredsställelse ligger i framkant av vem vi är och vad vi gör.

Artiklar

Vår filosofi

Historiskt sett har Nederländerna alltid varit en mycket attraktiv jurisdiktion för att strukturera sin verksamhet inom EU och världen över från att investera, utveckla och göra affärer. Nederländerna drar kontinuerligt ett stort antal tekniska och sofistikerade multinationella företag liksom ”världens medborgare”.

Vår Företagskund praxis fokuserar på ett brett spektrum av internationellt aktiva företag som offentliga och privata företag som är inrättade både i Nederländerna och gränsöverskridande.

Smakämnen Privata klienter övning av Law & More fokuserar på bistånd från individer och internationella familjer, som strukturerar sin affärsverksamhet genom den nederländska jurisdiktion. Våra internationella kunder kommer från olika länder och bakgrunder. De är framgångsrika företagare, högt kvalificerade expats och andra personligheter med intressen och tillgångar i olika jurisdiktioner.

Våra företagskunder och privata kunder får alltid en lika hög kvalitet på skräddarsydda, dedikerade och konfidentiella juridiska tjänster, specifikt utformade för att uppfylla deras specifika krav och behov.

Hantera partner / advokat

Juridisk ombud

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More