BEHOV AV IMMATERIELL EGENDOMSADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Personlig inställning

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Advokat för immateriella rättigheter

För att förhindra att andra använder ditt arbete erbjuder immaterialrätten möjlighet att skydda dina utvecklade idéer och kreativa koncept. Detta innebär att dina skapelser endast får användas med din tillåtelse. Detta är särskilt viktigt i vårt snabbt föränderliga och innovativa samhälle.

Snabbmeny

Vill du veta mer om immaterialrätt? Specialisterna på Law & More kan ge dig juridisk hjälp om du vill skydda dina idéer eller skapelser. Om du kontaktar oss, kommer vi att hjälpa dig i registreringen av immateriell egendom och vi agerar på din vägnar mot eventuella kränkare. Vår expertis inom immaterialrätten är:

  • Upphovsrätt;
  • Varumärken;
  • Patent och patent;
  • Handelsnamn.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Immateriella rättigheter

Copyright advokat

Copyright advokat

Är du ägare till en bok, film, musik, målning, foto eller skulptur? Ta kontakt med oss.

Registrering av varumärke

Registrering av varumärke

Vill du registrera din produkt eller tjänst? Vi kan hjälpa dig.

Ansök om patentbild

Ansök om patent

Är du ägare till en uppfinning? Ordna ett patent.

Varunamn

Varunamn

Vi hjälper dig att registrera ditt handelsnamn.

"Law & More advokater
är delaktiga och kan känna empati
med kundens problem”

Immaterialrätt

Om du är en uppfinnare, designer, utvecklare eller författare kan du skydda ditt arbete genom immaterialrätt. Intellektuell äganderätt säkerställer att andra inte får använda dina skapelser om du inte tillåter det. Detta ger dig möjlighet att återta dina investeringar i utvecklingen av en produkt. För att få skydd är det viktigt att du har en detaljerad idé. En idé ensam räcker inte, eftersom den kan utarbetas på flera sätt. När du har en utvecklad idé kan våra advokater registrera din immateriella egendom på olika sätt. Det finns olika typer av immaterialrätt som kan användas separat eller i kombination.

Vad kunder säger om oss

Våra immaterialrättsjurister står redo att hjälpa dig:

Telefon Law & More

De olika äganderätten

Det finns olika typer av lagar om immaterialrätt, vars art, omfattning och varaktighet varierar från en rätt till en annan. Ibland kan flera immateriella rättigheter registreras samtidigt. Law & MoreVår expertis inom immaterialrätt omfattar upphovsrätt, varumärkesrätt, patent och patent och handelsnamn. Genom att kontakta Law & More du kan fråga om möjligheterna.

Copyright

Upphovsrätt skyddar skaparens verk och ger skaparen rätten att publicera, reproducera och skydda sitt verk från missbruk av tredje part. Termen "arbete" omfattar böcker, filmer, musik, målningar, fotografier och skulpturer. Även om upphovsrätt inte behöver sökas, eftersom det sker automatiskt när ett verk skapas, är det tillrådligt att ha upphovsrätten inspelad. För att fastställa rätten kan du alltid bevisa att arbetet fanns på ett visst datum. Vill du registrera din upphovsrätt och skydda ditt arbete mot personer som bryter mot din upphovsrätt? Vänligen kontakta advokaterna på Law & More.

Varumärkeslagstiftning

Varumärkeslagstiftning gör det möjligt att registrera ditt varumärke så att ingen kan använda ditt namn utan ditt tillstånd. En varumärkesrätt bekräftas endast om du registrerar varumärket i varumärkesregistret. Law & Moreadvokater hjälper dig gärna med detta. Om ditt varumärke har registrerats och använts utan din tillåtelse är detta ett varumärkesintrång. Din Law & More advokat kommer då att kunna hjälpa dig vidta åtgärder mot överträdarna.

Patent och patent

När du har utvecklat en uppfinning, teknisk produkt eller process kan du ansöka om patent. Patentet säkerställer att du har exklusiv rätt till din uppfinning, produkt eller process. För att ansöka om patent måste du uppfylla fyra krav:

  • Det måste vara en uppfinning;
  • Uppfinningen måste vara ny;
  • Det måste finnas ett uppfinningssteg. Det betyder att din uppfinning måste vara innovativ och inte bara en liten förbättring av en befintlig produkt;
  • Din uppfinning måste vara industriellt användbar.

Law & More kontrollerar att du uppfyller alla krav och hjälper dig att ansöka om ett patent.

Varunamn

Ett handelsnamn är det namn under vilket ett företag drivs. Ett handelsnamn kan vara samma som ett varumärke, men det är inte alltid fallet. Handelsnamn kan skyddas genom att registrera dem hos Handelskammaren. Konkurrenter får inte använda ditt handelsnamn. Handelsnamn som förvirrande liknar ditt handelsnamn är inte tillåtna. Detta skydd är dock regionalt bundet. Företag i en annan region kan använda ett liknande eller samma namn. Ett handelsnamn kan emellertid ges extra skydd genom att det också registreras som ett varumärke. Advokaterna på Law & More kommer gärna att ge dig råd om möjligheterna.

Letar du efter en immateriell advokat? Vänligen kontakta Law & More. Vi kan hjälpa dig att fastställa dina rättigheter och stödja dig när dina rättigheter kränks.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More