privata kunder

Som privatperson kan du komma i kontakt med lagen på olika sätt. Law & More hjälper privatkunder inom olika rättsområden. Vi har expertis inom:

Oavsett om det är en komplicerad skilsmässa, erhålla ett uppehållstillstånd, anställningsavtal och uppsägning eller skydd av dina personuppgifter, våra specialister är där för dig och letar efter det bästa sättet att nå ditt mål.

Först och främst analyserar vi din situation och tillsammans med dig bestämmer vi taktiken och vägen som vi kommer att följa. Vi diskuterar de avgifter som vi tar ut och vi gör tydliga avtal om detta. Vi lägger stort värde på god och tydlig kommunikation med våra kunder och därför svarar vi alltid snabbt och vi är involverade i ditt fall. Vår strategi är personlig, direkt och resultatorienterad. Korta, tydliga linjer mellan advokat och klient är en självklarhet för oss.

Har du ett juridiskt problem och behöver du hjälp av en specialist? Tveka inte att kontakta oss. Vi är glada och villiga att ge dig råd, hjälpa dig i förhandlingar och vid behov företräda dig i ett rättsligt förfarande.

Vad kunder säger om oss

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, kolumner:1,filter:ingen,betyg:på,citatinnehåll:kort,charlimitextra:(...),visningsbild:på,bildstorlek:ttshowcase_small,bildform:cirkel,bildeffekt:ingen,bild- länk:på']

Tom Meevis bild

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Law & More