Skatter i Nederländerna berör alla som antingen bor i eller handlar med Nederländerna. Både Nederländerna och EU (länder) har alla komplicerade skattesystem som består av svåra förordningar och internationella fördrag. Det nederländska beskattningssystemet känner till exempel många olika lagar och skatter, som inkomstskatt, löneskatt, omsättningsskatt och företagsskatt. Dessutom kan alla dessa tidigare nämnda system, förordningar och fördrag påverka det nederländska skattesystemet.

INTERNATIONELL & NATIONELL SKATTPLANLÄGNING
KONTAKT LAW & MORE

Skatteadvokat

Skatter i Nederländerna berör alla som antingen bor i eller handlar med Nederländerna.

Både Nederländerna och EU (länder) har alla komplicerade skattesystem som består av svåra förordningar och internationella fördrag. Det nederländska beskattningssystemet känner till exempel många olika lagar och skatter, som inkomstskatt, löneskatt, omsättningsskatt och företagsskatt. Dessutom kan alla dessa tidigare nämnda system, förordningar och fördrag påverka det nederländska skattesystemet.

Innan ett företag startas i Nederländerna bör alla företagare informeras om nederländska skatteaspekter och nederländska skattetaxor. Det är en konst att optimalt använda skatteregler för att begränsa trycket på nederländsk beskattning till ett minimum.

Vad kan Law & More gör för att hjälpa dig?

Law & More skatterådgivare hjälper till att utveckla en riktig företagsstruktur för att optimalt njuta av nederländska skatteförmåner. Nederländerna tillhandahåller fördelaktiga skatteavtal för multinationella företag med utländska dotterbolag. Byte av produktion till andra länder kan leda till skattemässiga fördelar. Dubbelbeskattning kan begränsas på grund av de många skatteavtal som Nederländerna har ingått. Även nederländska importtullar kan undvikas i många fall.

Law & Morei samarbete med sina skatterådgivare och tillsammans med sina kunder undersöker de alternativ som nederländska och EU: s skattelagstiftning ger. Vid behov kommer vi att samarbeta med pålitliga skatterådgivare och registrerade revisorer i både Nederländerna och i andra jurisdiktioner för att ge bästa möjliga råd och lösning till våra holländska och internationella kunder.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
är involverade och
kan empati med
kundens problem ”

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.