BEHOV AV CIVIL JURIST?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Bra och snabb kommunikation

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Civilrätt

Civilrätt är ett paraplybegrepp för alla rättsområden där det finns en konflikt mellan medborgare, mellan medborgare och företag och mellan företag. Civilrätt kallas även civilrätt. Civilrätten kan i sin tur delas upp i många olika rättsområden. Exempel är fastighetsrätt, anställningsrätt och familjerätt.

Varulagstiftning

Förmögenhetsrätten reglerar frågor som handlar om en persons tillgångar. Egendomsrätten är faktiskt en del av förmögenhetsrätten. Sakrätt behandlar frågor om ägande och kontroll över varor. Egendom betyder allt och äganderätt. Med äganderätt kan du tänka dig ett bankkonto. Varor, å andra sidan, är alla föremål som en person kan röra vid. Med saker skiljer man då på lös och fast egendom. Fast egendom är den mark, byggnader och verk som hör till marken. Allt annat faller under kategorin lös egendom, till exempel en bil.

Har du en tvist om vem som äger en bit mark? Vill du upprätta en panträtt till inteckning? Eller vill du veta när du lagligen äger en bil? Våra jurister hjälper dig gärna när du har en fråga om fastighetsrätt

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam

Företags advokat

"Law & More advokater
är delaktiga och kan känna empati
med kundens problem”

Anställningsrätt

Anställningsrätt är ett stort rättsområde. Rättigheter och skyldigheter regleras i anställningsavtal, anställningsföreskrifter, kollektivavtal, lagar och rättspraxis. Dessutom kan arbetsrättsliga frågor få långtgående konsekvenser för arbetsgivare, arbetstagare eller till och med båda. Det är därför viktigt att du tar hjälp av en specialiserad och erfaren arbetsjurist. En god juridisk rådgivning på förhand kan ju vara avgörande för framtiden. Tyvärr kan konflikter inte alltid undvikas, till exempel vid uppsägning, omorganisation eller sjukskrivning. En sådan situation är mycket obehaglig och känslomässig och kan skada arbetsrelationen mellan arbetsgivare och anställd avsevärt. Om du lider av en anställningskonflikt, Law & More hjälper dig gärna att ta rätt steg. Tillsammans ska vi leta efter och hitta rätt lösning. Arbetsjuristerna på Law & More är sakkunniga och uppdaterade med gällande lagstiftning och rättspraxis.

Vad kunder säger om oss

Våra civila jurister står redo att hjälpa dig:

Office Law & More

Familjerätt

Familjerätt hanterar allt som händer eller behöver hända inom din familj. Den vanligaste juridiska frågan inom familjerättslig verksamhet är skilsmässa. Förutom skilsmässa kan du också tänka på att erkänna ditt barn, förneka föräldraskap, få vårdnaden om dina barn eller en adoptionsprocess, till exempel. Dessa är alla frågor som måste ordnas ordentligt så att du inte stöter på problem senare. Letar du efter en advokatbyrå specialiserad på familjerätt? Då har du kommit rätt. Law & More erbjuder dig juridisk hjälp inom familjerätten. Våra familjerättsjurister står till din tjänst med personlig rådgivning.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More