BEHÖVER ENERGIATOR?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Bra och snabb kommunikation

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

/
Energilag
/

Energilag

I princip är energilag viktig när energi köps, levereras eller genereras. Energileverantörer såväl som företag och privatpersoner spelar därför en roll i detta. Law & Moreadvokater håller ett öga på all utveckling inom energilagen, inklusive ny utveckling inom området för produktion av hållbar energi.

Snabbmeny

Våra experter har en bred orientering eftersom de fokuserar på alla former av energi. Så olja, naturgas, el, biomassa och vind- och solenergi. På grund av denna breda inriktning är våra kunder leverantörer och producenter samt konsumenter, investerare och leverantörer av material och tjänster. Slutligen arbetar vi även inom området leveranser till industriområden som täcker produkter som ånga och avmineraliserat vatten. Så behöver du en specialist inom energirätt? Law & More erbjuder dig följande tjänster från båda Eindhoven samt Amsterdam:

  • Utarbetande av värme- och energikontrakt;
  • Erbjuda rådgivning med avseende på köp och försäljning av energi;
  • Ge råd med avseende på efterlevnad av energilagstiftning och energiavtal;
  • Ge råd med avseende på utarbetande av en hållbar energipolitik;
  • Utarbeta energieffektivitetsplaner;
  • Ansöka om tillstånd och undantag;
  • Ge råd om handel med utsläppsrätter och handel med certifikat.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Vår expertis inom energilag

Solenergi

Solenergi

Vi fokuserar på energilag som fokuserar på vind- och solenergi.

Både holländska och europeiska lagar gäller för miljölagstiftning. Låt oss informera och ge dig råd.

Letar du efter en specialist på utsläppshandel? Vi hjälper dig gärna vidare!

Energiproducent

Energiproducent

Våra företagsjurister kan bedöma avtal och ge råd om dem.

"Jag ville ha en advokat
som alltid är redo för mig,
även på helgerna ”

Den nya energilagstiftningen

Energilag spelar en viktig roll i dagens samhälle, eftersom vi inte längre kan göra utan el, ljus och värme. Det mesta av energin genereras fortfarande av fossila bränslen som olja och gas, men dessa bränslen är dåliga för miljön och dessutom tar de slut. För att säkerställa att vi inte tar slut på energi och förbättrar miljön kommer vi nu att använda alternativa energikällor som vatten, vind, solljus och biogas. Dessa energikällor är framtiden, eftersom de inte är skadliga för miljön och de är också outtömliga.

Vad kunder säger om oss

Mycket kundvänlig service och perfekt vägledning!

Mr Meevis har hjälpt mig i ett arbetsrättsligt ärende. Han gjorde detta, tillsammans med sin assistent Yara, med stor professionalism och integritet. Utöver sina egenskaper som professionell advokat förblev han hela tiden en jämställd, en människa med en själ, vilket gav en varm och trygg känsla. Jag klev in på hans kontor med händerna i håret, herr Meevis gav mig genast känslan av att jag kunde släppa håret och han skulle ta över från det ögonblicket, hans ord blev till handling och hans löften hölls. Det jag gillar mest är den direkta kontakten, oavsett dag/tid så fanns han där när jag behövde honom! En topper! Tack Tom!

nora

Eindhoven

10

Utmärkt

Aylin är en av de bästa skilsmässoadvokaterna som alltid är nåbar och ger svar med detaljer. Även om vi var tvungna att hantera vår process från olika länder stötte vi inte på några svårigheter. Hon skötte vår process mycket snabbt och smidigt.

Ezgi Balik

harlem

10

Bra jobbat Aylin

Mycket professionell och alltid effektiv i kommunikationen. Bra gjort!

Martin

Lelystad

10

Adekvat tillvägagångssätt

Tom Meevis var inblandad i fallet hela tiden, och varje fråga som fanns från min sida besvarades snabbt och tydligt av honom. Jag kommer verkligen att rekommendera företaget (och Tom Meevis i synnerhet) till vänner, familj och affärsbekanta.

Mieke

Hoogeloon

10

Utmärkt resultat och trevligt samarbete

Jag presenterade mitt fall för LAW and More och fick hjälp snabbt, vänligt och framför allt effektivt. Jag är mycket nöjd med resultatet.

sabine

Eindhoven

10

Mycket bra hantering av mitt ärende

Jag vill tacka Aylin så mycket för hennes insatser. Vi är mycket nöjda med resultatet. Kunden är alltid central hos henne och vi har blivit mycket bra hjälpta. Kunnig och mycket bra kommunikation. Rekommenderar verkligen detta kontor!

Sahin kara

Veldhoven

10

Rättsligt nöjd med de tjänster som ges

Min situation löstes på ett sätt där jag bara kan säga att resultatet är som jag önskat att det ska bli. Jag fick hjälp till min belåtenhet och hur Aylin agerade kan beskrivas som korrekt, transparent och beslutsamt.

Arsalan

Mierlo

10

Allt väl ordnat

Från början hade vi ett bra klick med advokaten, hon hjälpte oss att gå rätt väg och tog bort eventuella osäkerheter. Hon var tydlig och en folkmänniska som vi upplevde som väldigt trevlig. Hon gjorde informationen tydlig och genom henne visste vi exakt vad vi skulle göra och vad vi kunde förvänta oss. En mycket trevlig upplevelse med Law and more, men framför allt med advokaten vi haft kontakt med.

vera

Helmond

10

Mycket kunniga och vänliga människor

Mycket bra och professionell (juridisk) service. Kommunikation och samarbete är mycket bra och snabbt. Ik ben geholpen dörr dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jag hade en bra erfarenhet av det här kontoret.

Mehmet

Eindhoven

10

Great

Mycket vänliga människor och mycket bra service ... kan inte säga annat det är super hjälpt. Skulle det inträffa kommer jag definitivt tillbaka.

Jacky

Bree

10

Våra energijurister står redo att hjälpa dig:

Office Law & More

För att säkerställa att en framtidssäker energi- och klimatpolitik genomförs har Nederländerna ingått energiavtalet för hållbar tillväxt. Syftet med detta avtal är att Nederländerna ska driva helt och hållet med hållbar energi fram till 2050. Energiavtalet innehåller olika mål för företag som kräver att de sparar energi. Dessutom har den nederländska regeringen ingått långsiktiga avtal med ett stort antal sektorer för att övervaka förbättringen av energieffektiviteten. De företag som ingår i dessa avtal kommer att ha flera fördelar: de kommer att dra nytta av kostnadsbesparingar, flera processinnovationer och en hållbar image. Men det finns också flera skyldigheter i samband med fleråriga avtal. Dessa avtal är komplicerade och ett stort antal regler upprättas. Påverkas ditt företag också av de nya reglerna? Rätt juridiskt stöd är viktigt, så att du vet var du står. Vänligen kontakta Law & More så hjälper vi dig gärna.

Lagstiftning inom energileverantörer

Energierecht bild

Måste du ta itu med köp eller försäljning av energi? Då vet du att du kan köpa elektricitet både över disk och via börsen. Eftersom en av parterna kan gå i konkurs är det rättsligt stöd mycket viktigt. Det är också viktigt att tydliga avtal ingås så att den andra parten uppfyller sina skyldigheter och leverantören inte lider några förluster. Law & More erbjuder stöd i dessa aktiviteter så att du inte står inför några överraskningar.

I många fall sker leveransen av el och gas via ett el- eller gasnät. Personer eller företag som levererar energi till andra konsumenter är skyldiga att utse en nätoperatör. Det finns dock undantag från denna regel: om du till exempel använder ett slutet distributionssystem eller en direkt linje gäller inte skyldigheten att utse en nätoperatör. Ett slutet distributionssystem är ett affärsnätverk som är geografiskt begränsat och endast kan ha ett visst antal kunder. Ägare av ett slutet distributionssystem kan ansöka om undantag från skyldigheten att utse en nätoperatör. En direktledning finns när en elledning eller gasledning ansluter en energiproducent direkt till en energianvändare. En direkt linje är inte en del av ett nätverk, så det finns ingen skyldighet att utse en nätoperatör i detta fall.

Om du ingår i en energileverantör är det viktigt för dig att avgöra om det finns ett stängt distributionssystem eller en direktlinje. Detta beror på att olika rättigheter och skyldigheter spelar en roll i båda formerna av leverans. Det finns dock andra aspekter som du måste ta hänsyn till. Till exempel kan energileverantörer behöva en licens för att leverera gas och el till små konsumenter. Dessutom måste energileverantörer ta hänsyn till reglerna från värmelagen som i sin tur påverkar ingåendet av värmekontrakt.

Har du några frågor eller osäkerheter om energilag till energileverantörer? Ring sedan in experterna från Law & More. Vi erbjuder juridiskt stöd till företag och konsumenter som hanterar gas och el. Oavsett om du ansöker om licens, tecknar ett energikontrakt eller deltar i en energimässa står våra specialister till din tjänst.

Handel med utsläpp och certifikathandel

Som företag måste du ta itu med utsläppshandel eller certifikathandel? Du måste beräkna hur mycket koldioxid du släpper ut varje år så att du får en lämplig mängd utsläppsrätter. Om det är så att du släpper ut mer, eftersom köpet av din produkt har ökat, behöver du extra utsläppsrätter. Om du behöver mer stora mängder el kan du delta i certifikathandeln. I båda fallen, Law & Moreadvokater kommer att vara praktiska för dig. Våra specialister fokuserar på handel med utsläpp och certifiering och vet hur du kan hjälpa dig om du får problem med detta. Så har du några frågor om utsläppsrätter? Vill du ansöka om ett utsläppstillstånd? Eller behöver du råd om utsläppshandel eller handel med certifikat? Kontakta advokaterna på Law & More.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven samt Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Sekretessinställningar
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi behandlar dem, se vår Sekretesspolicy
Law & More B.V.