I BEHÖV AV Expat ADVOKAT?
Fråga om rättslig hjälp

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Klar.

Kontrollerade Personligt och lättillgängligt.

Kontrollerade Dina intressen först.

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Personlig inställning

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Expattjänster

När du bor och arbetar i Nederländerna kan du som utlandare stöta på flera juridiska frågor. Trots allt är holländsk lag komplex och omfattar olika jurisdiktioner som ofta kontrakterar eller korsar varandra. Till exempel för en expat kan olika juridiska frågor uppstå inom området:

Kontrakt lag. När kan hyresvärden till exempel säga upp hyresavtalet eller säga upp köpavtalet som köpare? Vilka (ytterligare) villkor är kopplade till ditt expatkontrakt och vad betyder de?

Anställningsrätt. Vad händer om du måste hantera sjukdom? Har du som expat rätt till avgångsvederlag eller arbetslöshetsersättning? Gäller nederländskt uppsägningsskydd i ditt fall när du står inför uppsägning?

Ansvarslag. Vem är ansvarig om ett visst avtal bryts mot? Vem kan du ansvara för när en (arbetsrelaterad) olycka inträffar? Och är du personligt ansvarig om en annan person lider skada till följd av dina handlingar?

Immigrationslagar. Behöver du ett uppehållstillstånd för att bo eller arbeta i Nederländerna? Och i så fall, vilka villkor behöver du uppfylla? Och vilka konsekvenser har arbetslösheten för ditt uppehållstillstånd eller inte?

Tom Meevis bild

Tom Meevis

MANAGEMENT PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam

Företags advokat

"Law & More advokater
är delaktiga och kan känna empati
med kundens problem”

Oavsett vilken juridisk fråga eller jurisdiktion du har att göra med är det viktigt att du är medveten om din rättsliga ställning. När allt kommer omkring vill du inte möta överraskningar (efteråt). Law & More har ett dedikerat team av flerspråkiga advokater som är experter på avtalsrätt, ansvarsrätt, arbets- och immigrationsrätt och kan informera dig om din rättsliga ställning. Dessutom kan de hjälpa dig att utarbeta och kontrollera kontrakt eller ansöka om ditt uppehållstillstånd. Letar du efter en annan jurisdiktion? Titta sedan på vår expertis-sida, som visar alla våra jurisdiktioner.

Vad kunder säger om oss

Våra Expat-jurister står redo att hjälpa dig:

Telefon Law & More

Har du att göra med en tvist i Nederländerna? Också då Law & More är där för dig. När parterna är i en konfliktsituation är det en vanlig och ofta snabb rörelse att gå till domstol. Rättsliga förfaranden erbjuder dock inte alltid den bästa lösningen och konflikter mellan parter kan lösas bättre och mer effektivt på ett annat sätt, till exempel genom medling. Våra advokater hjälper dig från de tidiga stadierna till det sista skedet av tvisten. På så sätt gör de en informerad uppskattning av riskerna och möjligheterna i förväg. I båda fallen, Law & MoreAdvokaterna baserar sedan sitt arbete på en väl genomtänkt strategi som har fastställts tillsammans med dig.

Har du ett juridiskt problem i Nederländerna och vill du se att det löses? Vänligen kontakta Law & More. Där de flesta advokater bara erbjuder juridisk kunskap och en kritisk syn, Law & Moreadvokater erbjuder något extra. Förutom vår kunskap om nederländsk (processuell) lag har vi omfattande internationell erfarenhet. Vårt kontor är inte bara internationellt med avseende på omfattningen och arten av dess tjänster, utan också med avseende på utbudet av avancerade lokala och internationella kunder. Det är därför vi på Law & More förstå utmaningarna som expat står inför och kan hjälpa dig så bra som möjligt genom en praktisk och personlig metod.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven och Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More