Karriärmöjligheter

Law & More

Law & More är ett dynamiskt, tvärvetenskapligt advokatbyrå, beläget i Science Park i Eindhoven; kallas också Silicon Valley of the Netherlands. Vi kombinerar kunskapen om ett stort företags- och skattekontor med den personliga uppmärksamheten och skräddarsydda servicen som passar ett boutikkontor. Vårt advokatbyrå är verkligen internationellt när det gäller omfattningen och arten av våra tjänster och arbetar för en rad sofistikerade holländska och internationella kunder, från företag och institutioner till individer. För att ge våra kunder bästa möjliga service har vi ett dedikerat team av flerspråkiga advokater och jurister som behärskar det ryska språket, bland annat. Teamet har en trevlig och informell atmosfär.

Vi har för närvarande utrymme för en studentpraktikant. Som studentpraktikant deltar du i vår dagliga praxis och får utmärkt stöd. I slutet av din praktik får du en praktikbedömning från oss och du går ett steg längre för att svara på frågan om det juridiska yrket är för dig. Praktikens varaktighet bestäms i samråd.

Profil

Vi förväntar oss följande av våra studentpraktikanter:

  • Utmärkt skrivförmåga
  • Utmärkt behörighet för både nederländska och engelska
  • Du gör en juridisk utbildning på HBO- eller WO-nivå
  • Du har påvisbart intresse för företagsrätt, avtalsrätt, familjerätt eller invandringsrätt
  • Du har en nonsens attityd och är begåvad och ambitiös
  • Du är tillgänglig i 3-6 månader

Svar

Vill du svara på denna lediga tjänst? Skicka ditt CV, motivationsbrev och lista över märken till [e-postskyddad] Du kan adressera ditt brev till Mr. TGLM Meevis.

Law & More är alltid intresserad av att lära känna begåvade och ambitiösa yrkesverksamma med bra utbildning och professionell bakgrund.

Law & More B.V.