För alla är en skilsmässa en viktig händelse. Därför står våra skilsmässadvokater till din tjänst med personlig rådgivning. Det första steget i en skilsmässa är att ringa in en skilsmissadvokat. En skilsmässa uttalas av domaren och endast en advokat får lämna in en ansökan om skilsmässa till domstolen.

Behöver du hjälp med din delning?
KONTAKTA VÅRA DIVORCE LOVYERS

Skilsmässa advokat

För alla är en skilsmässa en viktig händelse. Därför står våra skilsmässadvokater till din tjänst med personlig rådgivning.

Snabbmeny

Det första steget i en skilsmässa är att ringa in en skilsmissadvokat. En skilsmässa uttalas av domaren och endast en advokat får lämna in en ansökan om skilsmässa till domstolen. Det finns olika juridiska aspekter vid skilsmässoförfaranden som domaren kommer att fatta dom på. Exempel på dessa juridiska aspekter är:

• Hur fördelas dina gemensamma tillgångar?
• Har din ex-partner rätt till en del av din pension?
• Vad sägs om skattekonsekvenserna av din skilsmässa?
• Har din partner rätt till partnerlån?
• Om så är fallet, vad är mängden underhåll per månad?
• Och om du har barn, hur hanteras frågor som rör barnen?
• Hur ordnas barnstöd?

Våra skilsmässadvokater stöder dig

Det finns några aspekter på lösningen av en skilsmässa. En skilsmässadvokat från Law & More kan hjälpa och vägleda dig i att ordna dessa aspekter så bra som möjligt. Våra advokater är specialiserade på familjerätt. Är du nyfiken på vad vi kan göra åt dig? Vänligen kontakta Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Varför välja Law & More?

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag
från 08:00 till 22:00 och på helgerna från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra advokater lyssnar på ditt fall och kommer upp
med en lämplig handlingsplan

Personlig inställning

Personlig inställning

Vår arbetsmetod säkerställer att 100% av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt bedöms med 9.4

"Law & More advokater

är involverade och

kan empati med

klientens problem"

Våra skilsmässadvokater har en personlig inställning och kommer att samarbeta med dig för att hitta lämpliga lösningar för framtiden. Vi tittar på alla juridiska aspekter och strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat för dig.

Ämnen som vi kan hjälpa dig med är:

• Skilsmässa förbund;
• Föräldraplan;
• Äktenskapsförord;
• Distribution av gemensamma tillgångar;
• Underhåll av barn;
• Partner underhåll;
• Barns rätt till tillgång;
• Pension;
• Skulder;
• Finansiella konsekvenser.

Behöver du en skilsmässadvokat?

Barnbidrag

Barnbidrag

En skilsmässa har stor inverkan på barn. Därför lägger vi stort värde på dina barns intressen

Begär skilsmässa

Begär skilsmässa

Vi har en personlig inställning och vi arbetar tillsammans med dig mot en lämplig lösning

Partner underhåll

Partner underhåll

Ska du betala eller erhålla underrättelse? Och hur mycket? Vi guider och hjälper dig med detta

Bor separat

Bor separat

Vill du bo separat? Vi hjälper dig

En tid med skilsmässadvokaten? Så här förbereder du dig!

Du och din partner har fattat beslutet. Du får skilsmässa. Men vad är nästa? Det första viktiga steget efter detta långtgående beslut är att ringa in en skilsmässadvokat. När en skilsmässa avvecklas uppstår ju inte bara olika praktiska utan också juridiska frågor: Vad kommer att hända med ditt gemensamma hem och till exempel lånet som vilar? Hur kommer fördelningen av dina sparande och bankkonton att ordnas? Och vem kommer att ta hand om dina barns dagliga eller ekonomiska vård? För att kunna hjälpa dig så mycket som möjligt med att ordna och registrera alla juridiska frågor kring skilsmässan är det viktigt att din skilsmässadvokat har all nödvändig information och dokumentation.

Information om utnämningen

När du förbereder dig för mötet med din skilsmässadvokat är det viktigt att du diskuterar ett antal viktiga frågor med din ex-partner. Hur ser du framtiden efter skilsmässan när det gäller ditt gemensamma hem, den ekonomiska situationen och dina möjliga barn? Om det redan finns ett avtal före utnämningen, till exempel om huset eller den dagliga vården och kontakten med dina barn, kan en gemensam skilsmässadvokat enkelt och snabbt registrera dessa avtal i ett äktenskapsavtal och en föräldraplan.

Är det inte möjligt att diskutera och träffa gemensamma arrangemang med din ex-partner? Då kan du ringa in din egen skilsmässadvokat som strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat för dig. I så fall är det fortfarande lämpligt att förbereda dig inför vilka möten med din skilsmässadvokat att fråga dig vilka viktiga frågor du vill lösa och på vilket sätt. Vill du till exempel fortsätta bo i huset och ta hand om dina barn dagligen? I så fall kan skilsmässadvokaten berätta exakt vad som kan och bör ordnas och hur man kan förverkliga dessa arrangemang.

• Är du en enskild person?
• Behöver du juridisk rådgivning?
• Vill du ha en klar insikt i din rättsliga ställning?

Kontakta oss direkt via knappen.
Vi kommer att ringa dig tillbaka så snart som möjligt.

Våra skilsmässadvokater stöder dig

Vilka dokument ska jag ta med?

Det är viktigt att samla in några viktiga dokument och ta dem till din tid hos skilsmässadvokaten. Först av allt måste du ta med dig ditt äktenskapsbok eller samlivsavtal och eventuellt en handling med förmånsavtalet. Denna dokumentation ger advokaten inblick i din och dina ex-partners den rättsliga ställningen och utgör utgångspunkten för ytterligare avtal. Har du och din expartner ett (hyrt) hus tillsammans? Om så är fallet måste du också ta med dig ditt inteckningskontrakt eller hyresavtal till mötet. Din ekonomiska situation är också relevant i samband med skilsmässan. Du kan ge din skilsmässadvokat en översikt över dina bankkonton och / eller sparande, årsredovisningar och de tre senaste inkomstdeklarationerna. Och slutligen är också information om dina pensioner, försäkringar och eventuella skulder du har angett viktigt.

Skilsmässa och barn

När barn är involverade är det viktigt att deras behov också beaktas. Vi ser till att dessa behov beaktas så mycket som möjligt i förordningen. Våra skilsmässadvokater kan tillsammans med dig utarbeta en föräldraplan där fördelningen av vården över dina barn efter skilsmässan bestäms. Vi kan också beräkna beloppet för underhåll av barn som ska betalas eller erhållas.

Är du redan skild och har du en konflikt om till exempel efterlevnad av partner eller underhåll? Eller har du anledning att tro att din ex-partner nu har tillräckligt med ekonomiska resurser för att ta hand om sig själv? Våra skilsmässadvokater kan också ge dig juridisk hjälp i sådana fall.

Eget företag och skilsmässa

Har du ditt eget företag och skiljer du dig? Då måste du ta hänsyn till extra aspekter. Frågor som våra skilsmässadvokater analyserar tillsammans med dig inkluderar:

• Har du aktier?
• Tillhör dessa andelar fastighetsgemenskapen?
• Vad händer med ditt eget företag?
• Vilka är konsekvenserna av separationen för ditt eget företag?
• Vilka är skattekonsekvenserna?

Våra skilsmässadvokater har kunskap om både familjerätt och entreprenörskunskap och är därför idealiska för att ge dig juridisk och skattemässig hjälp i dessa fall. Behöver du en skilsmässadvokat? Kontakt Law & More.

Personlig inställning och vägledning

Även om vi rekommenderar lite förberedelser innan du rådfrågar din skilsmässadvokat, kl Law & More förstå att en skilsmässa är en långtgående händelse i ditt liv och att du kanske inte kan föreställa dig och konkretisera din framtid direkt efter skilsmässan. Det är därför Law & MoreSkilsmissadvokater har en personlig inställning och tillsammans med dig och eventuellt din före detta partner kommer vi att avgöra din rättsliga situation under samtalet baserat på dokumentationen. Vi kommer att kartlägga din vision och dina önskemål för framtiden. Skilsmissadvokaterna från Law & More är experter på området personer och familjerätt och hjälper dig gärna tillsammans med din partner genom skilsmässa.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.