TACK FÖR KONTAKT LAW & MORE

Så snart som möjligt kommer vi att skicka dig ett svar

NÄR DU VÄLJER LAW & MORE DU VÄLLER FÖR RESULTAT KÖRD LAGFIRM

Law & More är ett dynamiskt multidisciplinärt holländskt advokatbyrå och skatterådgivning som specialiserat sig på holländska företags-, handels- och skatterätt och är baserat i Eindhoven och Amsterdam.

Med sin företags- och skattebakgrund Law & More kombinerar kunskaperna hos ett stort företags- och skatterådgivningsföretag med uppmärksamhet på detaljer och kundanpassad service som du kan förvänta dig av ett butiksföretag. Vi är verkligen internationella när det gäller omfattningen och arten av våra tjänster och vi arbetar för en rad sofistikerade holländska och internationella kunder, från företag och institutioner till individer.

Law & More har till sitt förfogande ett dedicerat team av flerspråkiga advokater och skatterådgivare med djup kunskap inom områdena nederländsk avtalsrätt, nederländsk bolagsrätt, holländsk skattelagstiftning, holländsk arbetsrätt och internationell fastighetsrätt. Företaget är också specialiserat på skatteeffektiv strukturering av tillgångar och aktiviteter, nederländsk energilag, holländsk finansiell lag och fastighetstransaktioner.