Vi ger aktivt råd till holländska och internationella kunder som investerar i en mängd fastighetsfastigheter i Nederländerna, till exempel hotell, resorts, kommersiella projekt och bostadsportföljer.

EGENSKAPER OCH FASTIGHETSTRANSAKTIONER
FÖRSÖK RÄTTSLIGT STÖD

Transaktioner av fastigheter och fastigheter

Fastighetsrätten består av alla juridiska aspekter som rör fast egendom. Vi kl Law & More kan hjälpa dig med juridisk rådgivning när frågor eller konflikter uppstår om köp och försäljning av fast egendom. Dessutom kan vi ge dig juridisk rådgivning inom hyresrätten.

Dessutom är de nederländska och internationella kunderna Law & More får hjälp och rådgivning i att strukturera sina nederländska och internationella fastighetsinvesteringar på det mest skattemässiga fördelaktiga sättet med hjälp av en mång-jurisdiktion. Vår expertis sträcker sig från förvärv av en lägenhet för privat bruk till förhandlingar i komplexa kommersiella fastigheter och fastighetsaffärer.

Vi ger aktivt råd till holländska och internationella kunder som investerar i en mängd fastighetsfastigheter i Nederländerna, till exempel hotell, resorts, kommersiella projekt och bostadsportföljer.

Hyreslag

Law & More hjälper både hyresgäster och hyresvärdar att förebygga och lösa juridiska problem. Såväl som med hyra av en bostad som med hyra av en byggnad för en butik och en kontorsbyggnad. Hyresgäster och hyresvärdar har särskilda lagliga skyldigheter. Dessa innehåller en reglerande karaktär som innebär att parterna kan ersätta dem med sin egna avtal. Dessutom finns det obligatoriska bestämmelser inom hyrelagen. Man kan inte skilja sig från dessa regler, som främst avser att skydda hyresgästen eftersom det är den svagare parten, genom kontrakt. Om du är positionerad i en situation där din motpart inte följer hans avtal, finns det flera åtgärder som kan försökas. I sådana fall kan du lita på att vi ger dig den juridiska rådgivning du behöver.

Exempel på ämnen som vi kan hjälpa dig med:

• utarbetande av hyresavtal om du är hyresvärd
• tvister om förklaring av avtalet
• vidta åtgärder om hyresgäst eller hyresvärd inte agerar i enlighet med de avtal som gjorts
• uppsägning av hyresavtalet

Tom Meevis bild

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Tjänsterna för Law & More

Företagsrätt

Företagsrätt

Varje företag är unikt. Därför får du juridisk rådgivning som är direkt relevant för ditt företag

Meddelande om standard

Interim advokat

Behöver du en advokat tillfälligt? Ge tillräckligt juridiskt stöd tack vare Law & More

Förespråkare

Immigrationslagar

Vi behandlar frågor som rör upptagande, uppehåll, utvisning och utlänningar

Aktieägaravtal

Affärslag

Varje företagare måste hantera företagsrätt. Förbered dig väl för detta.

"Law & More advokater
är involverade och
kan empati med
kundens problem ”

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Sedan kontakta oss via telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl