Skyddet av integritetsrättigheter blir allt viktigare i vårt nuvarande samhälle. Detta kan till stor del hänföras till digitalisering, en utveckling där information oftare behandlas i digital form. Tyvärr innebär digitalisering också risker. För att skydda vår integritet upprättas sekretessbestämmelser.

LAW & MORE KAN Hjälpa dig
I NÅGONSAKT FÖR MEDIEREG

Medieadvokat

Termen media omfattar tidningar, TV, radio och internet. Det kan hända att du eller ditt företag dyker upp i media omedvetet och på ett negativt sätt. I vår moderna värld där information delas och lagras online kan detta fortsätta jaga dig. Det är därför viktigt att vidta rätt åtgärder om du får medieproblem.

Medielag omfattar olika rättsområden. Särskild uppmärksamhet kan inriktas på upphovsrätt, sekretesslagstiftning och porträtträttigheter. När du besvarar frågan om en publikation är olaglig måste din rätt till skydd för ära och rykte vägas mot rätten till yttrandefrihet.

Vid elektronisk ärekränkning är det viktigt att bevisen registreras korrekt. I händelse av en olaglig e-post är det viktigt att den här e-postmeddelandet förvaras i elektronisk form. Dessutom är det möjligt att registrera bevis på bewijsonline.nl. Detta säkerställer att du har ljudisolerat.

Law & More kan hjälpa dig i alla frågor som rör medielag. Våra advokater kan ge dig råd och besvara alla dina frågor.

Tom Meevis bild

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
är involverade och
kan empati med
kundens problem ”

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.