Behöver du en advokat i Amsterdam? KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Amsterdam

Är du en entreprenör eller en privatperson som letar efter specialiserad kunskap utan att tappa personlig kontakt? Sedan Law & More är advokatbyrån i Amsterdam för dig. Law & More är ett dynamiskt, tvärvetenskapligt advokatbyrå, beläget i Amsterdam som kombinerar kunskapen om ett stort kontor med den uppmärksamhet och den skräddarsydda tjänsten du förväntar dig från ett butikskontor.

Och medan andra advokatbyråer bara erbjuder juridisk hjälp, advokaterna till Law & More gå ett steg längre. Våra specialister i Amsterdam erbjuder inte bara juridiskt stöd och hjälper dig som rådgivare eller tvisterådgivare, utan advokaterna på Law & More fungerar också som din sparringspartner inom det juridiska området. Vi har ett starkt, specialiserat team av advokater som är redo att hjälpa dig lösa ditt juridiska problem på något sätt. Är du nyfiken på vår arbetsmetod? Vänligen kontakta oss.

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

"Jag ville ha en advokat som alltid är redo för mig, även på helgerna"

Expertiserna på Law & More i Amsterdam

Som advokatbyrå Law & More är verksam inom områdena företagsrätt, immaterialrätt och teknik samt arbetsrätt, invandringsrätt och familjerätt. Letar du efter ett annat rättsområde? Titta sedan på vår expertbedömningssida där alla våra rättsområden listas. Våra advokater är experter på alla nämnda områden och hjälper dig gärna på alla områden. När det gäller företag, Law & More agerar för entreprenörer i olika grenar, såsom industri, transport, jordbruk, sjukvård och detaljhandel. Dessutom har våra advokater i Amsterdam mycket erfarenhet av att arbeta för innovativa företag och hjälpa eller vägleda nystartade företag. Våra advokater används för att arbeta inom teknik, forskning, utveckling, immaterialrätt, licensiering och uppfinningsutveckling.

Advokatbyrå i Amsterdam

Förutom vår omfattande kunskap om nederländsk (procedurell) lag är vårt advokatbyrå verkligen internationellt när det gäller omfattningen och arten av våra tjänster och arbetar för en rad sofistikerade holländska och internationella kunder, från företag och institutioner till individer. För att ge våra kunder den bästa möjliga servicen har vi ett dedikerat team av flerspråkiga advokater och jurister som bland annat behärskar det ryska språket. De kan vägleda och hjälpa dig från början till slutet av varje juridisk process och baserar deras arbete på en väl genomtänkt, avancerad strategi. Oavsett nationalitet, grundprincipen vid Law & More är att alla ska ha möjlighet att stå upp för sina egna rättigheter. Våra advokater strävar därför efter bästa möjliga pris-kvalitet för våra kunder. Detta säkerställer att du får juridisk hjälp på en hög nivå och att din investering kommer att betala för sig själv.

Där normala advokater bara erbjuder juridisk kunskap och ett kritiskt öga erbjuder våra advokater i Amsterdam mer service än andra advokatbyråer. Law & More team i Amsterdam arbetar på ett praktiskt och personligt sätt för både internationella och nationella företag och privatpersoner. På vårt kontor i Amsterdam har vi långa öppettider och är öppna på kvällar och helger. Våra advokater är vana att arbeta snabbt, så att du aldrig kommer att behöva vänta länge på ett svar på din e-post eller innan du har en av våra medarbetare i telefon. Även utanför kontorstid kan du alltid nå en av våra advokater. Hastighet och expertis är av största vikt för oss, vilket innebär att du kan lita på smidig och riktad kommunikation. Är du intresserad av vår tjänst? Vänligen kontakta oss. Advokaterna för Law & More står till din tjänst!

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Amsterdam?
Kontakta oss sedan per telefon +31 20 369 71 21 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl