Behöver du en advokat i EINDHOVEN? KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Eindhoven

Är du en entreprenör eller en privatperson som står inför ett juridiskt problem och vill du att det ska lösas? Vänligen kontakta Law & More, våra advokater hjälper dig gärna! På Law & More Vi förstår att oavsett om du är en entreprenör eller en privatperson, är varje juridisk fråga en för många och att alla juridiska frågor kan ha stor inverkan på ditt liv. Så till skillnad från de flesta advokatbyråer, Law & More erbjuder dig något extra.

Där de flesta advokatbyråer bara har kunskap om det definierade området i vår lagstiftning och rutinmässigt utför aktiviteter, Law & More ger dig en snabb service och en personlig inställning utöver både omfattande och specifik juridisk kunskap. Till exempel är våra advokater experter inom familjerätt, arbetsrätt, företagsrätt, immaterialrätt och efterlevnad. Och när det gäller företag, Law & More agerar för entreprenörer inom olika branscher, såsom industri, transport, jordbruk, vård och detaljhandel. Letar du efter ett annat rättsområde? Ta en titt på vår expertisida där alla våra rättsområden är listade.

Tom Meevis

Hantera partner / advokat

"Jag ville ha en advokat som alltid är redo för mig, även på helgerna"

Kompetensen hos Law & More

Oavsett vilken typ av juridisk fråga, vår Law & More advokater kan vägleda och hjälpa dig från början till slutet av varje juridisk process, och baserar sitt arbete på en väl genomtänkt, avancerad strategi. Vårt advokatbyrå tillhandahåller också juridiska tvistlösningstjänster till både företag och privatpersoner och gör välbalanserade bedömningar av möjligheter och risker före alla rättsliga förfaranden. Och när det kommer till ett rättsligt förfarande kommer våra advokater från Eindhoven kämpa för dig. När allt kommer omkring tror vi att alla ska ha möjlighet att stå upp för sina egna rättigheter. Det är också därför vi strävar efter bästa möjliga förhållande mellan pris och kvalitet för våra kunder, så att du kan vara säker på att din investering kommer att betala för sig själv. I alla fall, Law & More erbjuder inte bara juridiska tjänster som rådgivare och tvister, utan är också tillgänglig för dig som sparringpartner.

Advokatbyrå i Eindhoven

Förutom vår omfattande kunskap om nederländsk (process) lag har vi också mycket internationell erfarenhet. Vårt kontor är inte bara internationellt när det gäller omfattningen och arten av dess tjänster, utan även när det gäller utbudet av avancerade lokala och internationella kunder. För att ge våra kunder bästa möjliga service har vi ett dedikerat team av flerspråkiga advokater och jurister som bland annat behärskar ryska språket. Oavsett om du är en utländsk, ett utländskt företag eller en privatperson eller om du står inför en juridisk fråga angående en utländsk motpart, Law & More advokater finns där för dig! Är du nyfiken på vår arbetsmetod och vad vi kan göra för dig? Kontakta oss gärna.

Så, letar du efter kunskapen från ett stort företagskontor? Men vill du fortfarande ha personlig kontakt, som ett litet butikskontor? Sedan Law & More är advokatbyrån Eindhoven för dig. Law & More är ett dynamiskt, tvärvetenskapligt advokatbyrå, beläget i Science Park i Eindhoven, även kallat Silicon Valley of the Netherlands som arbetar för ett brett spektrum av lokala och internationella kunder, företag, institutioner och privatpersoner. Våra advokater i Eindhoven erbjuder dig mer service än andra kontor. Till exempel har vårt kontor i Eindhoven långa öppettider och vi har även öppet på kvällar och helger (må / fre 8.00 - 22.00, lör / så 9.00 - 17.00). Dessutom är vi vana att arbeta så snabbt som möjligt, så du behöver inte vänta länge tills vi svarar på din e-post eller innan du har någon av våra anställda i telefon.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl