Behöver du en advokat inom ditt företag tillfälligt? Se till att ditt företag har tillräckligt juridiskt stöd och ring in en tillfällig advokat från Law & More omedelbart. Anledningen till att anställa en tillfällig advokat är olika för varje företag. Det kan vara att du har en förändring inom ditt företag, en sjuk anställd, du vill komma ikapp med försenat arbete eller att du vill vara säker på att ett projekt går bra.

SÖKER DU FÖR EN SPECIALIST FÖR TYPLIGT UTVIDGNING?
KONTAKT LAW & MORE

Interimsjurist

Behöver du en advokat inom ditt företag tillfälligt? Se till att ditt företag har tillräckligt juridiskt stöd och ring in en tillfällig advokat från Law & More omedelbart. Anledningen till att anställa en tillfällig advokat är olika för varje företag. Det kan vara att du har en förändring inom ditt företag, en sjuk anställd, du vill komma ikapp med försenat arbete eller att du vill vara säker på att ett projekt går bra. Alla typer av olika problem kan lösas genom att anställa en tillfällig advokat från Law & More. Dessa problem kan orsaka att ditt företag inte presterar maximalt och det kan få negativa konsekvenser. Huvudmålet med att anställa en tillfällig advokat är att garantera kvaliteten på ditt företag. Detta är möjligt eftersom han eller hon ger en ny och ny titt på ditt företag. Eftersom advokaten också lättare kan fatta oberoende beslut behöver du inte vänta länge för att göra val.

Anställer en interim advokat

Vi på Law & More anser att det är viktigt att det finns en prestation i gengäld när du anställer en interim advokat. Det är därför vi har advokater med många års erfarenhet som också har den specialiserade kunskapen hos en advokat, så att du kan distribuera dem omedelbart. Exempelvis ska du starta ett projekt, planerar du en omorganisation eller tar du tillfälligt frånvaro? Ring sedan in en av Law & Mores interimistiska advokater.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Varför välja Law & More?

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag
från 08:00 till 22:00 och på helgerna från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra advokater lyssnar på ditt fall och kommer upp
med en lämplig handlingsplan

Personlig inställning

Personlig inställning

Vår arbetsmetod säkerställer att 100% av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt bedöms med 9.4

”Diskuterades i inledningen
prata en tydlig handlingsplan.
Är involverad och kan empati
med kundens problem ”

När du anställer en tillfällig företagsadvokat är det viktigt att den här advokaten kan distribueras med kort varsel. Vi kl Law & More sträva efter att säkerställa att våra interimföretags advokater kan distribueras med kort varsel för ditt företag, så att du kan fortsätta arbeta utan avbrott. Advokaterna för Law & More hjälper dig i det dagliga rättsliga förfarandet, men kan också utföra arbete som förväntas av en professionell advokat. Dessutom kan våra specialister arbeta tillsammans med din juridiska avdelning och med dina andra interna och externa rådgivare, men de kan också plocka upp stora projekt inom ditt företag och ge oberoende rådgivning. Behöver du en interim advokat? Vänligen kontakta advokaterna på Law & More.

Varför anställa en tillfällig advokat från Law & More?

Kunskapsnivå

Kunskapsnivå

Interim advokater från Law & More är redan på kunskapsnivå

Ingen försening

Ingen försening

Släpa inte efter på jobbet och anställ en tillfällig advokat

Juridisk kunskap

Juridisk kunskap

Våra interim advokater har också kunskapen av en advokat

Omedelbart distribuerbar

Omedelbart distribuerbar

Fånga upp försenat arbete eftersom våra interim advokater kan distribueras omedelbart

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande till:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.