DEL AV EN ENTREPRENEURIALFAMILJ?

FÖRSÖK RÄTTSLIGT STÖD

Familjekontorsrådgivning

Bland våra kunder finns holländska och internationella affärsfamiljer, som har nått en betydande framgång i sina respektive branscher. Sådana familjer har ofta redan skapat och etablerat, eller planerar att göra det, ett holländskt ensam- eller multifamiljekontor för att strukturera sin verksamhet och investeringar på ett tydligt och hanterbart sätt.

Law & More hjälper kunder och familjekontor med skräddarsydda juridiska tjänster. Vi kombinerar vår kunskap och erfarenhet som holländska privatkundeadvokater och skatterådgivare inom områdena nederländsk skatte- och fastighetsplanering, nederländsk skattekonsekvens, holländska fastighetsfrågor och affärssekvens. Sådant stöd tillhandahålls genom samarbete med specialister inom investeringshantering, ekonomisk planering och redovisning som ofta redan hjälper den specifika familjen. Vår erfarenhet sträcker sig från frågor som rör familjekontorsstruktur, familjestyrning, arv och tvistlösning i Nederländerna.

Vi samarbetar med yrkesverksamma inom besläktade kompetensområden som vi går med i vårt arbete med att tillhandahålla en sammankopplad strategi för olika juridiska och icke-juridiska frågor, som möts av nederländska och internationella affärsfamiljer och deras kontor.

Vi hjälper kunder att etablera familjekontor i Nederländerna. Vi arbetar vidare med internationellt baserade familjekontor på sofistikerade världsomspännande omstruktureringsprojekt för familjegrupper och företag. Slutligen granskar vi verksamheten och strukturen hos etablerade familjekontor som söker råd om utvidgning och förbättring av utbudet av tjänster som tillhandahålls.

Maxim Hodak

Partner / advokat

"Jag ville ha en advokat som alltid är redo för mig, även på helgerna"

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Sedan kontakta oss via telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl