Vill du ansöka om skilsmässa? Då behöver du en advokat för den juridiska lösningen av din skilsmässa. Law & More är redo att hjälpa dig. Så snart du och din partner skiljer sig, uppstår viktiga frågor.

Ansöker om en avdelning?
FÅ KONTAKT MED LAW & MORE

Ansöker om skilsmässa

Vill du ansöka om skilsmässa? Då behöver du en advokat för den juridiska lösningen av din skilsmässa. Law & More är redo att hjälpa dig.

Snabbmeny

Så snart du och din partner skiljer sig, uppstår viktiga frågor.

• Vilka frågor är involverade i en skilsmässa?
• Vem kommer att fortsätta bo hemma och vem lämnar huset eller kommer huset att säljas?
• Hur ordnas vården för ditt barn?
• Vad överenskomms om betalning av underhåll av barn och partner?
• Och vilka avtal gör du om fördelningen av dina ägodelar?

Behöver du juridisk hjälp med avvecklingen av din skilsmässa, utarbetandet av ett äktenskapsavtal och en föräldresplan? Law & More hjälper dig att slutföra din skilsmässa. Våra advokater har specialkunskap inom familjerätten. Vi hjälper dig om du vill ansöka om en skilsmässa eller om du och din partner vill ordna skilsmässan genom ömsesidig överenskommelse.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Behöver du en skilsmässadvokat?

Barnbidrag

Barnbidrag

En skilsmässa har stor inverkan på barn. Därför lägger vi stort värde på dina barns intressen

Begär skilsmässa

Skilsmässa advokat

En skilsmässa är svår period. Vi hjälper dig genom hela processen

Partner underhåll

Partner underhåll

Ska du betala eller erhålla underrättelse? Och hur mycket? Vi guider och hjälper dig med detta

Bor separat

Bor separat

Vill du bo separat? Vi hjälper dig

"Law & More advokater

är involverade och

kan empati med

klientens problem"

Skilsmässa i ömsesidigt samråd

Om du och din partner kan konsultera varandra och nå avtal tillsammans, hjälper vi dig och din partner att göra tydliga avtal under möten på vårt kontor. När överenskommelser har gjorts om skilsmässa, säkerställer vi att dessa registreras korrekt i ett äktenskapsavtal och en möjlig föräldresplan. När skilsmässoavtalet har upprättats och undertecknats av dig och din partner kan skilsmässoförfarandet ofta avslutas snabbt.

Ensidig skilsmässa

Tyvärr är spänningen mellan ex-partner ibland för hög, så att det inte längre är realistiskt att hålla ömsesidiga samråd och nå gemensamma överenskommelser. Då kan du komma till oss för professionell hjälp av en skilsmässadvokat som kommer att förhandla om alla juridiska aspekter för dig. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat för dig. Genom att göra det överväger vi noggrant varje juridisk aspekt. Skilsmässekonventionen och föräldresplanen utgör grunden för din framtid och ditt barns / barnens framtid. Det är därför det är mycket viktigt att tänka på innehållet i dessa dokument tillsammans med en Law & More advokat. På så sätt kan du vara säker på att alla avtal kommer att läggas ned på papper på ett lagligt korrekt sätt.

Skilsmässaavtal

Ett äktenskapsavtal, vad betyder det? Ett äktenskapsavtal är ett skriftligt avtal mellan dig och din partner. Förbundet innehåller alla avtal om bland annat partnerskapsutdelning, fördelningen av hushållens effekter, äktenskapshjemmet, pensionen och fördelningen av sparande. .

Föräldraplan

Har du mindre barn? Om så är fallet är det obligatoriskt att utarbeta en föräldraplan. Skilsmässekonventionen och föräldresplanen är båda del av framställningen om ansökan om skilsmässa. I en föräldringsplan ingås avtal om barnens levnadssituation, fördelning av helgdagar, avtal om uppväxt och besöksarrangemang. Vi hjälper dig att göra och registrera avtalen. Vi gör också en underräkning för barn.

Ansöker om skilsmässa

Följande komponenter är obligatoriska:
• en uppdelning av alla vård- och uppfostringsuppgifter;
• avtal om hur du informerar varandra om barnen;
• beloppet och perioden för underhåll som du eller din partner betalar för barnens uppfostran;
• avtal om vem som betalar specialkostnader, till exempel campinghelger på idrottsföreningen.

Förutom de obligatoriska komponenterna är det klokt att träffa avtal om ämnen som du och din partner tycker är viktiga. Du kan tänka på följande avtal:

• avtal om skolval, medicinsk behandling och sparande.
• reglerar, till exempel om sängtider och straff;
• kontakt med familjen, såsom morföräldrar, mormor, farbröder och moster.

Skilsmässa med barn

Att ansöka om skilsmässa har inte bara en stor inverkan på livet för dig och din partner, utan också på ditt barns (barn). En skilsmässa kommer att leda till att din partner blir din ex-partner. Detta betyder dock inte att din ex-partner också kommer att bli en förälder. Att arbeta med din ex-partner under och efter en skilsmässa kräver mycket ansträngning. Ändå är samarbetsvilliga föräldrar mycket viktiga för barnens välbefinnande. Ingen kontakt eller försämrad kontakt med en av föräldrarna kan få allvarliga negativa konsekvenser för ett barn. Oavsett om du har unga eller äldre barn, är det viktigt att deras intressen beaktas vid skilsmässa..

För att säkerställa att dina barn lider så lite som möjligt av skilsmässan är det viktigt att göra tydliga avtal. Vi ger dig juridisk rådgivning och förhandlar för dig.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:

herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - [e-postskyddad]
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - [e-postskyddad]

Law & More B.V.