FRÅGOR OM DIN RÄTTSLIGA STÅNDPUNKT? GÖR SAKEN NU!

Fallskanning

Är du en privatperson? Behöver du juridisk rådgivning och vill du få en klar insikt i din rättsliga ställning? Då är du på rätt plats. Law & More erbjuder möjlighet till juridisk rådgivning med hjälp av en Case Scan. Detta är en undersökning av bakgrunden till den fråga som du har skickat till oss. Det tydliggör vad som redan har arrangerats eller vad som fortfarande måste, var intressanta platser ligger och vilka lösningar som är möjliga. Varje uppdrag står på egen hand och ges ett lämpligt tillvägagångssätt. Det är mycket fördelaktigt för dig att undersöka din rättsliga ställning av en expert.

Hur fungerar det?

Du skickar in en begäran om fallskanning med ett online-ansökningsformulär. När vi har fått förfrågan kommer vi att kontakta dig per telefon. Efter ömsesidigt avtal och undertecknande av uppdragsavtalet kommer vi att börja med Case Scan. Baserat på relevanta fakta och juridiska källor kommer den rättsliga situationen och riskerna att analyseras korrekt. Efter analysen formulerar vi ett skriftligt råd, där våra överväganden ger insikt i hur rådgivningen bildades. Detta diskuterar möjligheterna och utvärderar framgångsgraden. Resultatet av Case Scan resulterar i en rapport på 2 till 4 sidor. Detta råd är skrivet på ett förståeligt språk, praktiskt genomförbart och direkt tillämpligt. Baserat på Case Scan kan du bestämma vilka åtgärder du vill vidta och vilka risker du vill eliminera eller begränsa så mycket som möjligt.

Law & More är inte skyldig att bevilja en begäran om fallskanning. I vissa situationer kan vi avvisa att utföra en Case Scan, till exempel om det faller utanför våra tjänster.

Kontakta oss direkt via knappen.

Vi kommer att ringa dig tillbaka så snart som möjligt.

Steg-för-steg-plan: din skanning inom en vecka

Acceptansuppdrag

Efter inventeringen kommer vi att kontakta dig per telefon. Vi börjar arbeta med skanningen med hjälp av ett avtal. Law & More är inte skyldig att bevilja varje begäran om fallskanning

Analysera

Situationen kartläggs baserat på relevanta fakta och juridiska källor och du kommer att få en rådgivande rapport
Rådgivande rapport

Din rättsliga ställning utarbetas med tydliga argument med hjälp av en rådgivande rapport. Detta råd är praktiskt och omedelbart tillämpligt
Uppföljningsåtgärder

Baserat på skanningen kan du bestämma vilka åtgärder du vill vidta. Vi kan också vägleda dig i uppföljningsprocessen

"Kontakten med Law & More var extremt positiv och mycket professionell från början "

Pris

Case Scan har en fast ränta, ett tydligt förslag och en orderbekräftelse. Du vet exakt priset för de aktiviteter som Law & More utför för dig. Avgiften för Case Scan är 750 € per timme exklusive 21% moms.

Vänligen notera! Law & More är inte medlem i rådet för rättshjälp, det betyder att du inte har möjlighet att få subventionerat rättshjälp.

För en mer komplex eller omfattande skanning tillkommer en extra avgift. Naturligtvis kommer kursen att avtalas med dig i förväg.

Nästa steg

Vi hjälper dig gärna med att tillämpa råden och hjälper dig att vidta nödvändiga åtgärder. Naturligtvis är du inte skyldig att ta ett ytterligare steg till följd av ärenden. Eventuella uppföljningsaktiviteter till följd av Case Scan kommer - om du vill - fastställas i en sekventiell uppgift.

Slutligen

Observera att Case Scan endast är avsedd för vägledande ändamål, inga rättigheter kan göras på det. Våra allmänna villkor gäller för våra tjänster.

Om du är en entreprenör och du har en juridisk fråga hjälper vi dig gärna i en annan form av tjänster. Har du några frågor? Kontakta advokaterna till Law & More.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl