FÖR BEHOV AV EN BOLAGSLÄGARE? Fråga om rättslig hjälp

Affärsadvokat

Vill du starta ett företag? Eller är du redan en entreprenör? Om så är fallet, måste du utan tvekan ta hand om affärslagar. Redan vid upprättandet av ett företag kommer du att behöva hantera frågan vilken företagsform som är bäst lämpad. Dessutom måste alla typer av avtal utformas. Under åren kan mycket också förändras inom företaget. Företagsformen kanske inte passar längre. Konflikter kan uppstå mellan aktieägare eller mellan intresseföretag. Eller kanske ditt företag inte har tillräckligt med likvida medel längre. Law & More är specialist på det nederländska affärslagret. Från det ögonblick som företaget etablerades till företagets likvidation kan vi ge dig juridisk och skattemässig rådgivning.

Lag om juridiska personer

Vi på Law & More kan hjälpa dig att välja rätt företagsformulär. Skillnad kan göras mellan former med juridisk personlighet och former utan juridisk personlighet. Om ett företag har juridisk person kan det delta i juridiska transaktioner precis som fysiska personer. I så fall kan ditt företag ingå avtal, ha äganderätt och skulder och kan hållas ansvarigt.

Aylin Selamet

Advokat

Varför välja Law & More?

Lätt tillgänglig


Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från kl. 08 till 00 och på helgerna från kl. 22 till 00

Bra och snabb kommunikation


Våra advokater lyssnar på ditt ärende och kommer med en lämplig handlingsplan

Personlig inställning


Vår arbetsmetod säkerställer att 100% av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt bedöms med 9.4

"Law & More advokater är inblandade och kan ha medkänsla med klientens problem "

Bolagsstyrning

När du vill driva ett företag måste du välja ett företagsformulär. Vilken juridisk form som är lämplig beror på olika faktorer, såsom krav på införlivande, juridisk person, solidariskt ansvar och eventuellt överlåtbarhet av aktier. Och vad händer om en av partnerna i ett allmänt partnerskap (VOF) vill lämna företaget? Och hur är det med Flex-BV? Dessa ämnen styrs av bolagsrätt. Många saker kan ordnas kontraktuellt i förväg. Det är därför det är tillrådligt att involvera tjänsterna hos en företagsadvokat innan du startar företaget.

Samarbete

Tänker du som företag samarbeta med andra företag i syfte att behålla din marknadsposition? Eller tvärtom med planen att gå in på en ny marknad? Om du vill ingå en strategisk allians kan vi ge dig råd om riskerna och fördelarna. Dessutom kan vi tillsammans ta reda på vilka former av samarbete som är lämpliga.

Fusioner och förvärv

Är du tänkt att slå samman ditt företag med ett annat eftersom du till exempel vill stimulera tillväxt? Sedan finns det tre typer av sammanslagningar: företagsfusion, aktiesammanslagning och laglig fusion. Vilket som är bäst lämpat för ditt företag beror på den specifika situationen. Law & More advokater kan ge dig råd om detta ämne.

Ibland kan ett annat företag vara intresserat av ditt. Det kan erbjuda dig att sälja ditt företag till honom. Om du strävar efter att acceptera denna begäran kan vi ge dig råd i förväg. Vi kan också förhandla åt dig.

Om ett företag inte vill att deras aktier ska säljas och förvärvaren närmar sig aktieägarna, talar vi om ett fientligt övertagande. Vi vet hur du skyddar ditt företag i sådana situationer och kan hjälpa dig med juridisk rådgivning.

Dessutom är det viktigt att du utför en due diligence, särskilt om du som företag köper ett annat företag. Du vill ha all information som behövs för att göra ett genomtänkt val om en fusion eller förvärv.

Företagens advokater Law & More ger dig en insiktsfull juridisk konsultation om ditt företag. Vi översätter lagen till praktiska termer, så att du verkligen kan dra nytta av våra råd. Kortfattat, Law & More kan ge dig juridisk hjälp i följande frågor:

• etablering av ett företag
• finansiering
• samarbete mellan företag
• sammanslagningar och förvärv
• förhandla om och processa när det gäller konflikter mellan aktieägare och / eller intresseföretag
• styrelseledamot

Meningsfri mentalitet

Vi gillar kreativt tänkande och ser bortom de juridiska aspekterna av en situation. Det handlar om att komma till kärnan i problemet och hantera det i en bestämd fråga. På grund av vår no-nonsense mentalitet och många års erfarenhet kan våra kunder lita på personligt och effektivt juridiskt stöd.

Vill du veta vad Law & More kan göra för dig som advokatbyrå i Eindhoven?
Kontakta oss sedan per telefon +31 40 369 06 80 eller skicka ett e-postmeddelande:
herr. Tom Meevis, förespråkare kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
herr. Maxim Hodak, advokat på & More - maxim.hodak@lawandmore.nl