LETAR DU EFTER
EN LAGSTIFTNING I NEDERLÄNDERNA?

VÅRA RÄTTARE ÄR SPECIALISTER I NEDERLÄNGEN LAG

Kontrollerade Vi är vana att arbeta för lokala och internationella kunder.

Kontrollerade Hög servicenivå för varje kund, individer såväl som företag eller institut.

Kontrollerade Vi är tillgängliga. Även idag.

Advokatbyrå i Eindhoven samt Amsterdam - Law & More

Lätt tillgänglig

Lätt tillgänglig

Law & More är tillgänglig måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 och på helger från 09:00 till 17:00

Bra och snabb kommunikation

Bra och snabb kommunikation

Våra jurister lyssnar på ditt ärende och tar fram en lämplig handlingsplan
Bra och snabb kommunikation

Personlig inställning

Vårt arbetssätt säkerställer att 100 % av våra kunder rekommenderar oss och att vi i genomsnitt får betyget 9.4

Vi är ett dynamiskt holländskt advokatbyrå med en internationell karaktär, specialiserad på olika områden i nederländsk rätt. Vi talar holländska, engelska, franska, tyska, turkiska, ryska och ukrainska. Vårt företag erbjuder tjänster inom ett stort antal rättsområden för företag, regeringar, institutioner och enskilda. Våra kunder kommer från Nederländerna och utomlands. Vi är kända för vårt engagerade, tillgängliga, drivna, meningslösa tillvägagångssätt.
Kontrollerade Du kan kontakta Law & More för nästan alla frågor som du behöver en advokat eller juridisk rådgivare för.
Kontrollerade Dina intressen är alltid viktigast för oss;
Kontrollerade Vi är direkt tillgängliga;
Kontrollerade Tidsbokning kan göras per telefon (+31403690680 or +31203697121), e-post (info@lawandmore.nl) eller via vårt onlineverktyg lawyerappointment.nl;
Kontrollerade Vi tar ut rimliga priser och arbetar öppet;
Kontrollerade Vi har kontor i Eindhoven samt Amsterdam.

Finns din specifika fråga eller situation inte på vår webbplats?
Tveka inte att kontakta oss. Förmodligen kan vi hjälpa dig också.

Office Law & More Bild

Hantera partner / advokat

Partner / advokat

Vad kunder säger om oss

Mycket kundvänlig service och perfekt vägledning!

Mr Meevis har hjälpt mig i ett arbetsrättsligt ärende. Han gjorde detta, tillsammans med sin assistent Yara, med stor professionalism och integritet. Utöver sina egenskaper som professionell advokat förblev han hela tiden en jämställd, en människa med en själ, vilket gav en varm och trygg känsla. Jag klev in på hans kontor med händerna i håret, herr Meevis gav mig genast känslan av att jag kunde släppa håret och han skulle ta över från det ögonblicket, hans ord blev till handling och hans löften hölls. Det jag gillar mest är den direkta kontakten, oavsett dag/tid så fanns han där när jag behövde honom! En topper! Tack Tom!

nora

Eindhoven

10

Utmärkt

Aylin är en av de bästa skilsmässoadvokaterna som alltid är nåbar och ger svar med detaljer. Även om vi var tvungna att hantera vår process från olika länder stötte vi inte på några svårigheter. Hon skötte vår process mycket snabbt och smidigt.

Ezgi Balik

harlem

10

Bra jobbat Aylin

Mycket professionell och alltid effektiv i kommunikationen. Bra gjort!

Martin

Lelystad

10

Adekvat tillvägagångssätt

Tom Meevis var inblandad i fallet hela tiden, och varje fråga som fanns från min sida besvarades snabbt och tydligt av honom. Jag kommer verkligen att rekommendera företaget (och Tom Meevis i synnerhet) till vänner, familj och affärsbekanta.

Mieke

Hoogeloon

10

Utmärkt resultat och trevligt samarbete

Jag presenterade mitt fall för LAW and More och fick hjälp snabbt, vänligt och framför allt effektivt. Jag är mycket nöjd med resultatet.

sabine

Eindhoven

10

Mycket bra hantering av mitt ärende

Jag vill tacka Aylin så mycket för hennes insatser. Vi är mycket nöjda med resultatet. Kunden är alltid central hos henne och vi har blivit mycket bra hjälpta. Kunnig och mycket bra kommunikation. Rekommenderar verkligen detta kontor!

Sahin kara

Veldhoven

10

Rättsligt nöjd med de tjänster som ges

Min situation löstes på ett sätt där jag bara kan säga att resultatet är som jag önskat att det ska bli. Jag fick hjälp till min belåtenhet och hur Aylin agerade kan beskrivas som korrekt, transparent och beslutsamt.

Arsalan

Mierlo

10

Allt väl ordnat

Från början hade vi ett bra klick med advokaten, hon hjälpte oss att gå rätt väg och tog bort eventuella osäkerheter. Hon var tydlig och en folkmänniska som vi upplevde som väldigt trevlig. Hon gjorde informationen tydlig och genom henne visste vi exakt vad vi skulle göra och vad vi kunde förvänta oss. En mycket trevlig upplevelse med Law and more, men framför allt med advokaten vi haft kontakt med.

vera

Helmond

10

Mycket kunniga och vänliga människor

Mycket bra och professionell (juridisk) service. Kommunikation och samarbete är mycket bra och snabbt. Ik ben geholpen dörr dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jag hade en bra erfarenhet av det här kontoret.

Mehmet

Eindhoven

10

Great

Mycket vänliga människor och mycket bra service ... kan inte säga annat det är super hjälpt. Skulle det inträffa kommer jag definitivt tillbaka.

Jacky

Bree

10

Arbetsmetoden för våra advokater

Nyfiken på din position i en rättslig fråga och vad Law & More kan göra för dig? Vänligen kontakta Law & More. Du kan bekanta dig med och skicka din fråga till våra advokater via telefon eller e-post. Om så önskas, kommer de att boka ett möte åt dig på Law & More kontor.

Under mötet på Law & office kommer vi att lära känna dig mer och diskutera bakgrunden till och de möjliga lösningarna i din juridiska fråga. Advokaterna för Law & More kommer också att ange vad de kan göra för dig i konkreta termer och vad dina nästa steg kan vara.

När du instruerar Law & More För att representera dina intressen kommer våra advokater att upprätta ett kontrakt för tjänster. Detta kontrakt beskriver de arrangemang som de tidigare har diskuterat med dig. Ditt ärende utförs vanligtvis av den advokat du har varit i kontakt med.

Hur ditt ärende hanteras beror på din juridiska fråga, som kan relatera till exempel att utarbeta en rådgivning, bedöma ett kontrakt eller genomföra rättsliga förfaranden. På Law & More vi förstår att varje klient och hans eller hennes situation är annorlunda. Det är därför vi använder en personlig inställning. Våra advokater strävar alltid efter att snabbt lösa alla juridiska problem.

Vanliga frågor

Kostnaderna för en advokat beror på typ av uppdrag och dess varaktighet.

Kostnaderna för våra juridiska tjänster baseras vanligtvis på timpris och debiteras regelbundet. Ibland kan dock ett fast prisarrangemang göras. Law & More är beredd att i förväg ge en uppskattning eller kostnadsredovisning för uppdraget. Efteråt kommer du alltid att få en tydlig specifikation av antalet tillbringade timmar och utfört arbete.

Law & More tillämpar följande timpriser:

Advokat 195 € - 225 €

Partner € 250 - € 275

Alla priser är exklusive 21% moms Satserna kan revideras årligen.

Law & More är inte anslutet till nederländska rättshjälpsnämnden och erbjuder inte tjänster på grundval av ett "tillägg". Om du vill kvalificera dig för subventionerad rättshjälp rekommenderas att du kontaktar en annan advokatbyrå.

Oavsett vilken juridisk fråga, advokaterna på Law & More kan vägleda och hjälpa dig från början till slutet av alla rättsliga frågor, baserat på en genomtänkt, banbrytande strategi. Oavsett om du utarbetar och granskar juridiska dokument eller ger juridisk rådgivning i ditt fall, Law & More är där för dig! Vårt advokatbyrå erbjuder även juridiska tvistlösningstjänster till både företag och privatpersoner och genomför balanserade möjligheter och riskbedömningar före alla rättsliga förfaranden. Dessutom, Law & More erbjuder dig inte bara juridiska tjänster som rådgivare och tvister, utan är också tillgänglig för dig som sparringpartner.

För varje juridisk fråga, advokater på Law & More tillämpa en tydlig strategi som består av fyra steg: lära känna varandra, diskutera ärendet tillsammans, genomföra steg-för-steg-planen och hantera ärendet.

Våra advokater är vana att arbeta snabbt, så du kommer aldrig behöva vänta länge på ett svar på ditt e-postmeddelande eller på att någon av våra anställda ska ringa. Hastighet och expertis är av yttersta vikt för oss, så du kan lita på snabb och fokuserad kommunikation och hantering av din juridiska fråga.

Smakämnen Law & More team arbetar på ett praktiskt och personligt sätt för både internationella och nationella företag och privatpersoner. Våra kontor i Eindhoven samt Amsterdam har långa öppettider och vi har öppet på kvällar och helger: måndag till fredag ​​8-10 och lördag och söndag 9-5

Är du en företagare eller en privatperson som står inför ett juridiskt problem och vill att det ska lösas? Då är det klokt att ringa in en advokat. När allt kommer omkring, oavsett om du är en företagare eller en enskild person, kan alla juridiska frågor ha stor ekonomisk, materiell eller immateriell inverkan på ditt företag eller ditt liv. På Law & More, vi förstår att varje juridisk fråga är en för många. Till skillnad från de flesta advokatbyråer, Law & More erbjuder dig något extra. De flesta advokatbyråer har bara kunskap om en begränsad del av vår lagstiftning och utför rutinmässigt arbete. Law & More erbjuder dig, utöver omfattande och specifik juridisk kunskap, snabb service och en personlig inställning. Våra advokater är till exempel experter inom familjerätt, arbetsrätt, bolagsrätt, immaterialrätt, fastighetsrätt och efterlevnad. Och när det gäller företag, Law & More agerar för företagare inom olika branscher, transporter, jordbruk, vård och detaljhandel.

Vill du veta vad Law & More som advokatbyrå i Eindhoven kan göra för dig? Kontakta sedan Law & More, våra advokater hjälper dig gärna. Du kan boka tid

• via telefon: +31403690680 or +31203697121
• via e-post: info@lawandmore.nl
• via sidan av Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Vilken advokat du behöver beror vanligtvis på arten av din juridiska fråga. Har du till exempel en fråga om ditt företag? Då behöver du en advokat som är specialiserad på bolagsrätt. Har din juridiska fråga en internationell karaktär? Då har du det bättre med en advokat som är specialiserad på internationell rätt. Det bör också noteras att de flesta juridiska frågor avser mer än ett rättsområde, så att det är viktigt att anlita en advokat som har kunskap om vart och ett av de berörda områdena.

Law & More är ett advokatbyrå verksamt inom området företagsrätt, immaterialrätt och teknik samt arbetsrätt, familjerätt, invandringsrätt och fastighetsrätt. Förutom vår omfattande kunskap om nederländsk (process) lag, Law & More är också internationellt vad gäller tjänster och omfattning. För att ge våra kunder bästa möjliga service har vi ett dedikerat team av flerspråkiga advokater och jurister som talar engelska, tyska, franska, spanska, turkiska, ryska och ukrainska.

Letar du efter ett annat rättsområde? Ta sedan en titt på vår expertisida som listar alla våra rättsområden. Våra advokater är experter inom alla nämnda områden och hjälper dig gärna inom alla områden.

Sekretessinställningar
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi behandlar dem, se vår Sekretesspolicy
Law & More B.V.